make a difference.

jag vet knappt hur jag ska ytra mig.   
jag har fastnat i någon sorts depprision, som jag verkligen inte kommer ur.  
som du sa, så borde där finnas en utväg.   jag har dock inte hittat någon.    
jag vill inte ha mitt liv såhär mer,    jag vill ha en förändring!    
bråk & bråk, jag orkar inte med bråk mer. jag tar slut på alla krafter som jag får varje dag.   du sårar mig och jag kan inte mer än att vara ledsen och slutkörd.   
antingen är det du eller jag som får göra något åt detta.      
hur fan tror du jag kom in i  anorexian/bulimin?     jag mår så psykiskt dåligt över att va här.      jag ger snart upp. det krävs snart inte mycket mer tills det sker.           och du då .... ;s        näh!  jag pallar inte.



SÖNDAGSKVÄLL

Godkväll bloggen.

min dag har varit väldigt lugn, som söndagarna brukar vara.    varit hos Sophie och fikat & snackat en massa strunt.  skönt med det ibland.
ska kolla lite på sex and the city snart, sen blir det sängen & en ny dag, dvs skoldag.


ciaaao

kräftor & vinst

jag är trött och ska snart dra mig till sängs.    ville bara berätta att jag har haft en jättetrevlig kväll med familjen gunnarsson, ätit och druckit!    kräftor var dock inte min grej, men för ikväll fick det gå.
Imorgon eftermiddag kommer pappa hem efter ett par dagars tävlande i danmark, så skönt att de är på hemväg iallafall, för fler dagar hade blivit hemskt.       pappa drog dock hem skiten, så en glad sådan får man se imorgon också ! gutti.
jag älskar dig far.


SÄNGEN.    / janni




en glad pappa, tkr jag om!     (en gammal bild ifrån någon tävling i Malmö)

<3

en trevlig kväll igår , tack!          

idag får det bli mys , antingen till faster eller My ,
elller en mys kväll med rebecka baby, på tc kanske! ;o hih (aa)

jag vill utomlands till värmen och sola och bada,
och va härifrån ett tag. känns som att det är det jag snackar om hela tiden 
( komma härifrån ) haha, det ska fixas iaf.
Har en hotellredovisning på måndag i klassen och
det får bli Foresta Hotell på Lidingö i Sthlm som jag bodde på i somras.
vi hörs! ciaao

icke godkänt.

Denna dagen har bara varit så hemskt.   så hemsk!

vaknade imorse, visserligen var jag ledig idag men för att plugga lite extra inför provet så gick jag upp sju, och rå pluggade.      kändes hyfsat bra.. och påvägen dit bulltade hjärtat extremt snabbt samt mitt huve höllt nog på att explodera. synd om mig ja.

väl framme i den här lokalen mådde jag ännu dåligare,     provet var jätte svårt och jag visste inte vad jag skulle ta mig till helt enkelt.   70 frågor, minsta rätt för godkänt var 52.    Mitt resultat blev 40 poäng.    åh vad jag är kass kan jag säga.
Nej faktiskt, det var jättesvårt och jag tänker inte ge mig, vilket jag gjorde först, men pappa tvingar mig trots allt (aa) haha.

så nu har jag fått en ny uppskrivningstid den 9 Oktober, så ska få nya böcker och grejer, (NYARE)  och plugga lite vardag.  sen får vi helt enkelt hoppas på det bästa.    MIN KINGIS VILL JU UT PÅ VÄGEN NU. gah!

Jag skulle egentligen också ha spanskläxa till imorgon, 52 glosord. och jag som aldrig läst spanska ( nte ens i grundskolan ) mådde ännu sämre kan jag säga.     men snackade nyss med marianne raring och det var ändrat. så det känns hyfsat mycket bättre.         jag ska snart käka med familjen och senare bege mig ut till garaget och hjälpa racingteamet att packa & lasta bussen inför tors - sön tävlingen i Danmark/Jylland.    hörs så länge!

Min plats bland ord.

ibland vet jag inte hur jag mår , och ibland vill jag bara va själv i min ensamhet.
Allting har gått så snabbt och varför har jag bara hängt efter utan svar på mitt frågetecken.
jag vill inte ha ett liv så här,  jag vill leva lyckligt utan att dölja en massa skit.
Inom mig finns hundra tankar och varje gång jag tänker på dem hamnar jag i en depression som snart inte går att lösa mer.       ibland vill jag tillbaka till helvetet som en gång var min bästa vän, jag har försökt att övervinna skiten men nu orkar jag snart inte mer, jag vill va duktig och visa att jag kan ta ansvar över mig själv, det är ingen som ska styra mitt liv,
när den dagen kommer,   då jag vet att jag kan se ut såhär, och leva ett liv så här, vet jag att jag kan ta ansvar för mig själv.




/janni


snart dax för uppskrivningen

vad skönt och vara hemma från ännu en halvt som halvt jobbig dag,  haft Hotellkurs A hela dagen och Livskunskap i en halvtimme nu på slutet eftersom hotellkursen drog över tiden. men det har absolut inte gjort  något eftersom hotellkursen är jätteskoj och jag är verkligen jättenöjd med mitt val av utbildning.
Under denna kvällen kommer det bli pluggande och pluggande, och förhoppningsvis någon timmes sömn,   eftersom det är imorgon jag ska skriva upp. jag är jättenervös och jätterädd att jag inte ska klara det, usch

TISDAG!

har mestadels pluggat på traktorprovet idag och vissa saker fastnar medans vissa saker bara går in och ut igen! ;s
fast mitt fel att jag inte börjat plugga tidigare..      på onsdag är det dax och jag är hypernervös.   (a)
har nyss ätit en god middag med mammsen och funderar på att ta en runda med hunden och sen in i duschen!  

morgondagen ser ut som så att jag ska upp vid halv sex som vanligt, och sen kommer Stoffe och möter mig vid halv sju, då vi ska ha följe till bussen.   och sen möta upp töserna på stationen för att ta en fika på espresso house, jag börjar inte förens nio imorgon nämligen , skönt för en gång skull...


nej nu blir det en promenad. ciaaao

okej skoldag.

vaknade imorse vid halv sex, var ofattbart pigg om man jämför med alla de andra dagarna som jag nu gått upp så tidigt på.  gjorde mig iordning och stack till bussen :),    mötte upp mina töser vid tågperrongen, marianne & becky <3
det är så skönt att man kommit så bra överens med klasskompisar redan, jag verkligen stortrivs redan!
skönt ..     har haft introduktionsdag hela dagen och jag var verkligen less på det när dagen var slut,  introduktionsdag menas med att vi har gått runt klassvis (alla ettor) på olika stationer och fått lära oss olika saker om vipan, regler osv.
nyttigt faktiskt!  

ROBIN NILS PALM <3



min fina pojke !

godkväll!

Nu är det kväll och jag har nyss forit iväg med mopeden till Robin, som nyss kommit hem ifrån sitt jobb i Malmö.     robin:  det var mitt livs värsta helg.   det glädjer mig att höra, för jag har haft så otroligt tråkigt utan dig älskling :( hihi (a)

ikväll  blir det mys för hela slanten,  och sen skola imorgon <3    & träffa marianne !

regn & meeera regn ;s

Godmoooorning,

regnet bara fortsätter och jag är inte ens så hipp om att gå ut med min hund i detta vädret.   men det är tvunget. 
kan inte låta han lida bara för att det regnar, nej janni!        Idag blir det förmodligen mys hemma,   robin kommer nog senare efter han kommit hem från Malmö ( jobbet ) .   ska bli skönt att träffa dig raring efter en hel helgs saknande.

föresten..  min söta syster Louise drog till kreta för någon minut sedan.    hoppas du får det ubertrevligt där nere, och hälsa alla snygga greker ifrån mig (a)







denna söta flickan till vänster är min syster Louise.  
ha det så skönt i Crete <3

mys & mat

nyss varit ute med hunden en halvtimme ungefär i regnet, och ska förmodligen snart hjälpa mamma med mat, ikväll blir det tacos. ett väldigt bra tag sedan jag käkade det. så det passar bra!       en lång promenad med harley efter det har jag bestämt.  senare blir det pluggande och filmen "sex and the city" som jag har varit så dum och laddat ner (a).


nautilus kanske?

Jag vill träna och känna mig svettig och äcklig.     min "plan" att stå på träningscyklen diskades.   det är tråkigt att träna själv och alla tjatar på mig att börja gymma på natilus, men jag är kanske inte lika motiverad till det. 
jo janni, nu får det bli en ändring!


Sådan lugn och mysig dag.

Vilken seg dag, jag har verkligen ingen lust till att göra något.   Mamma & syster åkte precis iväg till Burlöv Center för en shoppingrunda, konstigt nog orkade jag inte följa med.  utan nej, just nu och några dagar framöver ska jag ägna all min lediga tid till att plugga på traktorprovet som ska göras på Onsdag i Kristianstad.

Det regnar och regnar och jag vill bara ligga inne i sängen med tända ljus och ha en söt liten pojke brevid mig och mysa.   robin kom hem ifrån jobbet.      just nu spenderar han sin helg i Malmö på Lockarpsbanan för att hjälpa en kompis.   vilket jag inte alls tycker är kul eftersom jag saknar han konstant, visserligen bestämde jag mig för att ägna all min tid till att plugga. så ja!  bli kvar då..




åh vad jag tycker om dig raring!


måste få mig tid.

jag känner att jag knappt hinner med att uppdatera min blogg, men ska försöka hinna, utöver den tid jag har. 

denna dagen har faktiskt varit helt okej, kick off med Hotell treorna i Skumparp hos hotell läraren, där vi gjorde lite lekar och fikade.    bärde senare av på en hotell orientering i Malmö, vilket jag, rebecca och Marianne skippade och tog tåget hem istället till Lund för en fika,   blev även en kjol köpt till mig från gina tricot (a)

För en stund sedan kom jag hem ifrån malmöfestivalen.     Måste säga att denna dagen var nog det tråkigaste jag gjort.  träffade robin en stund, kändes bra iaf.   och sen blev det bara mat och promenader.   ingen bra musik alls, trist .

ska plocka undan lite på rummet nu till radio city (yy)  godnatt!

Vipeholmskolan

Godkväll,

nu är jag hemkommen ifrån en mycket spännande men ivrig kväll i Malmö på meca raceway, säger kanske inte er det minsta.   kortfattat och bra  - det är en racebana där man tävlar två och två mot varandra, dvs min pappa är en av dom tävlande.     gick hyfsat bra faktiskt, blev en runda på 4.41   - hans bästa har dock varit på 4.39 så det kommer snart.

det har även varit min första skoldag på vipan,   väldigt fin skola men stor .. så alla dessa byggnader - trappor och rum kommer ta en evighet att lära sig.  en skoj klass hamnade jag i och nu har jag tre år framför mig med dessa.  

jag måste verkligen sova nu,  dagen har varit krävande ;) haha (a)



Min första skoldag på gymnasiet..

nu är jag klar med det hela, bara väskans innehåll som ska packas, vilket kommer bestå av en kalender, pennskrin och en plånbok.    jag är trött och hoppas verkligen dagen blir skoj,    blir nog stan en runda med robin efter, espresso house! mahaw,    ikväll måste jag börja plugga stenhårt på mitt traktorkort, ha en bra dag   - ciaaao

20 augusti

godmorgon,

06:00  jag dör rentutavsagt, det var väldigt jobbigt att gå upp måste jag säga, min buss går tio i åtta, och min plan var att sitta länge och njua av min frukost och mitt nya tee, mild vanilj, låter bra va? :)
mitt upprop på vipan är halv tio och just nu känns det faktiskt nervöst, men det är nog bara att coola ner och gå dit och va sig själv.    ska ner nu och göra iordning min frukost, sen kommer en ny uppdattering (aa) hej så länge

Min Tisdag

vaknade imorse återigen hos Robin, fast denna gången inget planerat så idag låg jag till 10, det känns faktiskt riktigt skönt att ligga länge, medans den andre får gå upp och jobba vid sådär halv sex på morgonen, hih *fniss

gick ut en runda med robins hund och sedan hemåt.     faktiskt stått på min crosstrainer nu i tjugo minuter, och jag verkligen älskar det, eller ja älskar och svettas kanske är sanningen.
sista dagen på sommarlovet är idag.    blir nog bara till att ta dt lungt, ska ner och käka något, och sen en långrunda med harley.    ha en bra dag

min gårdag.

jag hann faktiskt inte uppdattera min blogg igår så får vel göra det idag medans jag kommer ihåg den.

började med att jag somnade i robins säng dagen innan och vaknade då när han skulle upp och jobba vid halv sex tiden, ingen normal tid att gå upp till när man har sommarlov dock.   så att sova vidare någon timme till var min planering eftersom jag skulle ta bussen med Sophie till Burlöv Center vid halv tio tiden.    somnade om och gosade i sängen tills mobilen väckte mig, det var mamma.. skönt och få prata med henne lite.   när jag väl lagt på luren så står klockan på 08;12   - snacka om att jag for upp och klädde på mig mina kläder, ut på mopeden och hem!   jag hade alltså 60 min att göra mig iordning på,  ingen nyckel hade jag iheller med mig så det var bara att hoppas på att  mamma hade lagt ut någon extra nyckel eller att pappa var hemma, tror ni jag hade någon sån tur?  hm nej, ingen nyckel någonstans,    det fick bli att försöka trycka sig igenom vårt lilla fönster in till tvättstugan som stod på glänt,    i den sekunden kände jag mig faktiskt någorlunda smal (a) .       i did it!          hih,     gjorde mig iordning och mötte upp Sophie.   

fick faktiskt en hel del köpt;

- tre par svart string från h&m
- en vit/grå randig scarf ifrån Bianco footwear.  
- en kopia på en american apparel dress  från gina tricot.
- en regal klocka i brett läderband från ur&penn
- pennor & stift, suddigum.  från ops.
- öronhänge (snäckor)  från ur&penn.


espresso house gjorde dagen (ih)

begav oss hemåt vid 4 tiden,   då jag stannade i lund för att invänta mina kära föräldrar , för en körkortskurs hos trafikpedagogerna i Lund,    både drygt och onödigt kändes det som.

en runda in på meriten och sen hemåt..  


kvällen är snart finished.

då är denna kvällen snart också gjord,   ska snart ta mopeden hem till Robin som slutar jobba om tio min (aa) hih!   vad som händer där får vi se.  kanske mys till film? hm
hörs ikväll elr morgon.   ciaao

TERRI CLARK!

ibland kan jag bara tänka tillbaka och sakna den gamla tiden,  visseligen inte så långt tillbaka alls, men säkert ett år nu minst.    .. då jag dansa linedance,   i löberöd & skurup.      funderingarna på att börja igen flödar fram och tillbaka.
country är en sån otrolig musikstil,  jag bara älskar det, se bara på terri clark & alan jackson! oohgod!

här kommer en låt med terri clark ,        honky tonk song!



grönt te - en stor favorit.

Grönt te har verkligen fallit mig på smaken nu,   citron & ingefära är gutttans!    
både nyttigt, och minskar chansen till att få cancer och diabetes!  
fortsätt så här janni (a)
  
Sitter hemma alldeles själv i mitt stora hus som ligger mitt inne i skogen,
mindre roligt.      jag hoppas det blir lite regn, vilket det ser ut till att bli.       
ev åka iväg och äta när familjen kommer hem,
eller så blir det till att beställa något gott.   
ska plugga lite på traktorkortet också, 
trots allt en vecka kvar bara tills uppskrivningen är dax.


sådan längtan..

eftersom jag var hemma själv igårkväll så blev en runda till gunnarsson och drack vanilla latte (a) inte helt fel nä.
Inte direkt hungrig iheller så det blev två knäckebröd med leverpastej och tomat & grönt te såklart!  eftersom det sägs att det är extremt nyttigt så har jag ju såklart ökat med mitt te drikande. konstigt nog ;p

Jogging rundan som jag nyss var ute på med Stoffe var behövlig,  känns verkligen bra att börja med det igen, hih(aa)
jag menar, innan var det typ när jag "orkade och ville"  hur fan låter det?   onyttigt!

Föresten så fyller min och Kirrans söta vän från grekland 25 år idag,  TIMI!  stort grattis!  önskar vi var där och spenderade din födelsedag tillsammans med er. åh =/





jag längtar tillbaka, och jag vet att du också gör det!

40 resp, 8 års fest.

Resten av familjen drog på 48 års fest idag vid två tiden, 40 respektive 8 år.    Inget jag direkt kände för så jag stannade hemma och tog kingisen till Gunnarsson en runda och drack kaffe latte, mums!    ska nog snart dra ner till Robin tror jag, annars har jag ingen anning om vad som händer ikväll. förslag?      inte mf iaf..  det får väntas till nästa vecka!




här beger sig familjen till fest i vår härliga cadillac.

mf, dagen efter

Godmorgon på er,

att man vaknar halv nio när man gick och la sig halv tre tycker jag är underligt,   Malmöfestivalen igår var jätte trevligt.   
Thaimaten var dock kvällens favorit!   jag saknade robin bara ... det börjar bli ett helvete...

föresten mina naglar jag gjorde blev jättebra, tack jessica!      nu blir det frukost,   ciaaao

Arlöv / Malmöfestivalen

Nyduschad och en anning pigg!    ställde ju klockan på sju, men som vanlgt vaknade jag då en halvtimme innan, och det var bara till att gå upp, lite extra tid skadar ju inte?
ska försöka få i mig någon frukost och sen går bussen till Lund,    väl där har vi någon timme och vänta på nästa buss för att det ska parera med tiderna, så antagligen blir det en runda in till mammsen, och käka lunch där! uber ^

Kvällen ser någorlunda bestämd ut, kommer hem ifrån Arlöv med fina naglar (aa) hih!  och sen tåget med becky baby till malmöfestivalen.  (mp)

TORSDAGSKVÄLL I BLENTARP.

oj vad jag är trött men sammtidigt pigg.
kom nyss hem ifrån byn, där jag spenderat en mycket trevlig kväll med ett par vänner, nämligen becky, madde, nordahl och simon, mycket trevligt jaa . det fick bli byakrogen, med en himlans massa mat och desserer.  
 
Annars har dagen varit super trevlig med becky , blev bussen innan idag in till Sjöbo för att införskaffa lite godis till filmen som vi såg när vi kom hem, nämligen "vingar av glas", rebeckas favorit dock , gammal men bra (yy)


Just nu sitter jag och lyssnar på Blondinbellas klipp ifrån NRJ.    os snacket..  hon är verkligen dö söt!


Nagelterapeuten i Arlöv.

Nu har jag fått tid hos Jessica, en nagelterapeut i Arlöv, så halv två ska jag och madeleine vara hemma hos henne och bli nagelfina (a)          becka raring är på väg hit med bussen och vi ska nog mestadels ta det lungt och bara umgås, sen blir det banken med pappsen,   lägga in pengar och ta ut pengar ! (hih) det glädjer mig.

föresten, igårkväll såg jag filmen "Himlens Hjärta"      väldigt bra faktiskt



Torsdagen den 14 Augusti

Godmorgon på er!

Idag är jag innerligt trött, vaknade åtta och det ska man inte göra när man har sommarlov helt enkelt, försökte somna om men det var redan kört,       nackdelen med att bo i skogen är skogsmaskiner, som kör runt och fäller träd tidigt tidigt på morgonen, en sån stötte jag på imorse ( det var det jag vaknade av :O ) hemskt!

Frukost känner jag inte heller för, men jag ska snart tvinga mig ner och ta yoggi eller ngt lätt att äta,       sen blir det att ringa och beställa tid för nagelbyggning, ska bli så skönt att få på det igen, jag verkligen heltrivdes i det.    problemet blir nu när jag ska ta mitt traktorkort att jag måste börjar mecka och ha mig igen och det funkar itne med dessa naglar, så ehm, det får bli pappas jobb ett tag framöver.

frukost nu, ciaao

malmö town !

då var denna dagen också snart slut.
glömde uppdattera bloggen imorse så här kommer dagens sysslor.  
blev bussen in till lund för att sedan ta tåget in till Malmö med Madeleine, sötaungen - som jag inte gjort något med på väldans länge nu, så det var dax för ett äventyr!      Väl inne i Malmö mötte vi upp martin sonesson & pitcher, maddes ragg.          trianglen en runda, för att cheka lite affärer samt hitta ett mat ställe,  tyvärr inget som lockade där inne så det blev en thai resturang precis utanför, mycket gott!     efter en stund blev det en latte och juice på espresso house,     och sen affärstittande och sedan tåget hem till ystad , där blev det MAX hih! kortfattat och bra så blev dagen beståd av bara MAT! hahah (a) kul att det någon gång blir så också -   (aa)

joggat en runda nu ikväll med min älsakde vovvs, och snart blir det sängen!,      jag har sån otur när jag är hemma själv, att det oskar och regnar :(    sov gott !



tio timmars sömn?

Godmorgon ,

vaknade för en stund sedan och kände mig riktigt utvilad, vilket jag inte gjort på väldigt länge, så det var skönt. om jag räknar rätt så blev det tio timmars sömn, kanske nån timme för mycket till och med.    
planerna för idag är inte planerade, och jag sitter och funderar på om jag ska ta tag i mitt pluggande till traktorprovet kanske, låter som en bra ide faktiskt ;s    nu blir det frukost, ciao


och sen jogging ..

fick på mig mina nya shorts och tshirt samt mina nya puma skor som blev köpta idag på Sport Outlet.
härlig känsla det, blev en jogging tur i skogen , sen hem och duscha... och mådde därefter skit .. så blev en runda hem till Robin, kändes bra! , att prata lite iaf .. <3 , ska snart dra mig till sängen..

you will always be the one.


center syd med bästa vän <3

Idag var det egentligen bestämt att jag skulle ta tåget upp till Kirran, men så blev det dock inte.     Bråk med mamma förstörde det hela! , jag hoppas på en annan dag snarast raring <3.
Vaknade vid åtta, halv nio .. hade ingen jävla anning om vad jag skulle göra idag , ligga hemma? noway.
det fick bli ett snabbt sms till becky på undran om hon var sugen på en hel dag på Center Syd , självklart var hon de..
Mötte upp henne på bussen från Blentarp till Veberöd halv tio! , där träffade man även Emelie Frank, sötnos det dära.
Väl inne i Lund blev det Ica Malmborgs en runda för att införskaffa frukosten som jag glömde att äta imorse ( becky också ) pga av att bussen var så tidig och jag så sen! (a) hih ..
Skagen toast och kaffe latte, dagen räddad.         bjuder på lite bilder nedan ox.

1500 kronor fattigare därifrån kom jag, fast det mesta var himlans fynd så janni är nöjd.   
tack för en jättetrevlig dag snäckan, <3




rebecka hög in på sin tonfisks baguette!

rebecka är lycklig med sin tonfisks baguette!




här kom ju även en bild på självaste mig!





min outfit var inte den bästa, regn och blask blev det idag, inte vad jag hade planerat dock ;/

en dag som jag verkligen behövde.

puh! jag måste bara säga att jag har nog aldrig varit så här trött som är jag är ikväll. utmattande att vara på landet, hih (a)
det blev ingen becky idag, utan nej!    efter lunchen blev det datan en stund för att koppla av lite , och då helt plötsligt fick man sms av robin nordahl som tyckte jag skulle komma ner till han och Thomas i Simrishamns trakten, så då gjorde jag det.  blev pizzeria och epaåkande med pågarna! mysigt.     en dag som jag verkligen längtat efter, man känner sig så fri med dem.        en himla massa bråk dock med min mamma på hemresan,   men sånt är livet.. får helt enkelt leva med skitet.          tack för en jättetrevlig kväll t & r <3

trött & mätt efter lunchen!

nu är jag riktigt mätt och trött efter lunchen, blev kyckling och rostipotatis   - himlans gott!   men nästan för stort för att kallas en enkel lunch.     syster nöjde sig dock inte med Kycklingen utan ville ha köttbullar, så det fick bli det till henne.
Måste dammsuga rummet nu, jag skäms för att bara gå in i rummet snart, så det ska göras så småningom idag.   annars blir det inget speciellt, joo.. jag har lovat mamma att göra mat tills hon kommer hem ifrån arbetet!  ;s   lugn dag.

rebecka ikväll hoppas jag! älskar dig snygging.

Måndag 11/8

Godmorgon,

För säker hetens skull ställde jag klockan på 8 imorse, pga att jag skulle ringa till Vårdcentralen och få en tid till mitt öra som krånglar igen.   .. och som vanligt så vaknar man några minuter innan klockan ska ringa vilket är hemskt.  Jag for upp iallafall, duschade och ringde.   lång kö och jag palla inte vänta så jag sket i det, blev en runda med harley och två mackor med leverpastej, nu är min dag gjord.
vad som händer senare får vi se, träffa Becky hoppas jag på , middag på stan eller liknande?
hade behövt dammsuga rummet och packa min väska inför hbg också , men ja.. det får bli när jag inte har något annat att göra. ciao




visst är dom läckra, ett par liknande blev köpta av mig förra veckan (aa)

Lady Gaga - Just Dance




Den är så otroligt jävla skön!

Pappa, du och jag!

åh jag måste få trycka ut mina känslor över hur mycket jag tycker om min pappa, och hur stolt jag verkligen är.
det är knappt mycket som visas dock men på något sätt måste det uttryckas.     jag älskar dig pappsen hemskt mycket!



TID TILL MITT BLOGGANDE

nej nu har jag bestämt mig för att ta tag i mitt bloggande ordentligt, tycker det blir lite sällan jag skriver så det ska ändras.
förmodligen har det blivit tiden, har knappt tid att trycka ner alla mina tankar och grejer genom att skriva på datan, så ja. men jag har lovat mig själv att ta tag i det nu.

Kvällen har beståt av Robin,  pratats vid eftersom vårt förhållande håller på att brista vilket det gjorde nu ikväll, förhoppningsvis behövs det en paus från varandra, så på tisdag åker janni till hbg och träffar favorit kirschner, ska bli skönt att komma hemifrån lite faktiskt (a),        jag saknar dig min snutt    - kreta 08 blev livets bästa.

LÖRDAG LÖRDAG.

WHAT A DAY!

som alla andra dagar går dagen väldigt snabbt, har bara varit hemma och tagit det lungt, myst med mamma och så .
Simrishamn ikväll antar jag? , annars blir det att ta det lungt hemma i soffan ikväll till en bra film och en skål popcorn, det kan va skönt ibland det också, men jag verkligen sugen på partaja eller något i den stilen så ja, får se helt enkelt!

Fick ett mycket kärt samtal inatt av min favorit kirran, som egentligen skulle på disco i dk men hann dock inte mer än till Helsingborg pga hennes vän som var rätt dragen.   men sånt händer,   jag saknar min kirran, but i will be there on tuesday!

ha en härlig dag ,

en mysig kväll

nu ikväll har jag glufsat i mig en mycket god kebabtallrik, känns jobbigt främst för att det var mycket pommes och sås, men jag får leva med det, lever endast en gång ju , right becky? .
Malin och Christian var här på besök och det blev kaffe och grejer, ute och kört lite med king caben.
nu måste jag verkligen snart ta och dra mig mot sängen, mår varken bra eller ngt, och ögonen är på väg neråt, godnatt.


fredag & ledig! ,

herregud vad dagen bara rinner iväg.  Vaknade imorse vid tio tiden och käkade frukost, gjorde mig så smått iordning och sen bar det av till Burlöv Center där jag köpte min mobiltelefon förra veckan, nu visa det sig att knappsatsen på telen inte funkar riktigt och ja,  så det blev byte idag    + att mamma köpte ny, likadan som mig!    dock..
varit på banken och lite sånt smått också idag, och nu sitter jag här och degar, ska snart dammsuga rummet och fräsha upp det lite , it needs. 

Kväll?     - ingen anning än så länge, det får vi se .

trött efter arbets veckorna..

Jag lyckades faktiskt flirta till mig en ledig dag imorgon, så alltså blev det sista dagen på arbetet idag.  känns skönt! känner mig ändån hel nöjd med mina två veckors arbete på skit jobbet, ställningsbyggarna.. måla och smörja, i värmen! fy  , nej tack ..
Överaskande så kom mamma & pappa och hämtade upp mig vid jobbet och då skulle vi tydligen till Hörby och köpa en king cab, och varför var ju den första frågan imed att jag redan har en King Cab,   pappa:   "tjaa, det kan ju vara bra och ha extra delar!"     han är hel go . så nu ligger jag och glider runder på två king cabar, en vit och en svart! helfränt .
Meckat och hållt på med Kingisen nu ikväll med Pappa och Stoffe som kom på besök, trevligt trevligt.

ska faktiskt vara upp ett tag till sen blir det sängen, för janni är dundens trött, och måste passa på att sova ut alla dessa tidiga uppstigningar!   godnatt <3

what a wonderful night..

gud vilken kväll, mätt kan jag ju lungt säga att jag är .  Neilan och hans familj är här , samt Mattias och Anna och vi har mer eller mindre krängt pappas goda kål soppa, och han brukar definitivt inte göra mat men Soppa är han riktigt duktig på, så det var gott.  efterrätt blev glass och varma bär ..     blev även en runda med king caben, och nu ska jag dra mig till sängs med robin älskling, arbete imorgon! godnatt my chiksssss <3

gäster och pappa är kock

hemma från en dryg och jobbig dag som vanligt på Ställningsbyggarna ( mitt sommarjobb )
bara tre dagar kvar nu , tur är vel det annars hade jag gått under eller något .  Hunnit duscha och varit ute en sväng med King caben och harley, dock ingen promenad pga min tå ! , ska berätta hur detta gick till...    ; jag stod och målade rör idag också bara faller röret rätt ner på min stortå, där var inte speciellt tyst i den lokalen just då , fyfan.. åh jag har märke fortförande och kan knappt röra foten, men det går vel över hoppas jag. haha! (a) klant janni .

ska dra mig neråt nu , gästerna börjar dra sig inåt! , hörs sen

kvällar går så fort nu för tiden..

nu börjar det mörkna vilket är ubermysigt, nyss kollat på halva filmen " win a date with Tad Hamilton" , jättebra tycker jag den är , palm var här ikväll och vi sanckades vid lite allvar, hm kom inte fram till så mycket men ja.
Nyss slurpat i mig en mugg grönt te, gottigott.   och ska snart dra mig till sängs, sov gott <3

fitt väder.

Sikken helvetes jobbig och dryg arbetsdag idag,   har nog inte varit med om något värre.   regnat hela dagen också så det gjorde ju saken ännu värre, nej pusst.
Pappa kom hem imorse vid fyra och jag blev dunder glad, sov dock men nu är han i min närhet iaf!   ..

Nyss kommit ur duschen efter en halvtimmes jogging i regnet min älskade vovve,  skönt att röra på sig eftersom jag står stilla hela dagarna på jobbet.  .. men jag får se det positivt   - på fredag blir det att åka ner till bönnårna och festa och sen nästa vecka bär det av till hbg till min favorit ! åh i miss you honey.

ikväll blir det att käka en härlig middag med familjen, eftersom pappa är hemkommen från tävlingen i Norge så blir det hans favoritmat, husmanskost - nämligen köttfärslimpa!  .. sen blir det en film och en popcorns skål .

(Y)

Burlöv Center idag med mammsen, syster, moster och min robin, mötte upp Alex Neilander som höllt oss sällskap där inne en stund, mycket trevligt!      .. shoppingen började inne i Telenor butiken,   som jag sa tidigare så har jag varit riktigt sugen på en Sony Ericsson w760i.  .. fast i röd  i den butiken hade de dock bara silvrig eller som hon sa "stilren", dock inget jag var sugen på, så det blev till att fundera ett tag, så under tiden begav vi oss till mcdonkan och sen en runda in på en del affärer.     gick tillbaka till Telenorbutiken och tecknade ett abonnemang och köpte Sony Ericssonen, som tur var så hade hon kollat upp att den telefonen skulle komma in i röd nu under veckan, så den blir hemskickad inom några dagar, så nu är jag på topp måste jag säga.     hm, det blev såklart mer shopping - ett par liknande gladiatorsandaler inne på Din sko, och ett tub-linnegina tricot samt ett par gymnastikshortsStadium. skönt med lite nytt.  

Imorgon börjar en ny arbetsvecka, ser både bra och dåliga delar med det.   förra veckan gick hyffsat snabbt så får hoppas på det bästa denna veckan också.     men nu ska jag nog ta och kila ner i sängen , sov gott .


ny telefon.

Godmorgon,

det blev inte någon riktig sov morgon här inte, vaknade tio och for upp ur sängen, dagen innan hade jag och mamma snackat om att åka in till burlöv center på förmiddagen för att kolla på ny mobiltelefon till mig.  men ehm! ingen hade väckt mig eller så , så att nu visar det sig att min syster mår skit och vill ha mamma hemma, så jag får ta  bussen in med Robin och Alex, men lika trevligt för det .     sugen på sony ericsson w760i ? hm va sägs?  cheka den på närmsta telebutik.     beger mig nu , ha de !

sängen kallar.

jag är trött och vill sova, men just nu sitter jag alldeles själv hemma i mitt dunder stora hus och vågar definitivt inte gå och lägga mig utan att veta att där är någon hemma.  Pappa är i norge och kör EM dragracing,   fick höra innan idag att han ligger kval 10:a och kört 330 km/h   samt 6.8 sek.     

jag har sån beslutsångest,   vilken mobil .. åh! antingen blir det att beställa en eller så får jag helt enkelt bara åka in imorgon och ta en i högen , hm?      ..  sov gott <3

vissa dagar är inte den andra lik.

jag känner mig alldeles tom. totalt matt.   - för det första känner jag att jag behöver lite tid för mig själv, mina tankar kring maten hinner jag snart inte med mer, jag hade bara velat ta en paus från allt och åka iväg någonstans och ta hand om mig själv.       

Festen igår hos Kim var jättetrevligt,  mycket härligt folk och så.    inga bilder dock =/ ..        chefen sa till mig några timmar innan jag begav mig på fest att jag inte fick vara ute mer än till elva för att jag skulle upp sex dagen efter, men just då kändes det inte som något problem för mig att ta mig upp så tidigt! - jag var hemma halv två och vaknade halv sju imorse.    det är fint - 4 ½ timme har lilla janni alltså sovit inatt. uusch!   men det är tydligen så tonårslivet är .

Imorgon däremot ska jag försöka sova ut lite, har varit jobb hela veckan samt idag.   jag fick lönen för dessa sex dagar idag också , så imorgon beger jag mig in till Stan för att hitta en mobiltelefon som lockar,   min nuvarande är totalförstörd i displayen, visserligen går det att göra vid men jag är inte intresserad av att behålla den så det får bli en ny .

its friday by night.

hihi, hemma ifrån veckans sista arbetsdag FREDAG! , fast egentligen inte ..
fest ikväll hos Kimis - klerstålarna!   ska bli skoj och träffa allt folk igen, på tiden att något händer bannemaj,   ska försöka att komma hem i någorlunda ordentlig tid, typ sådär vid 1 kanske, ska upp vid halv sju imorgon och måla ställningsmatteriall med pågarna där ute. goda knapsingar så varför inte..

ledig på söndag skönt - och sen en veckas arbete framför mig igen! ..

därefter en jävla massa pluggande på traktorprovet ! =/

RSS 2.0