VARMT OCH JÄVLIGT .

jag vill sova och sova och aldrig mer vakna, jag är varm och svettas som en gris .. ska snart ut en runda med harley och springa en runda, sen blir det efterlängtade duschen..    Sista dagen för Madeleine imorgon på jobbet, janni ska då ytterligare helgen plus nästa vecka jobba.    det lär bli tufft.  
fest hos kimis imorgon i Sövde, och sen dagen efter jobb, så ehm ja .. vi får helt enkelt se tror jag med den saken..

ska ta på mig lätta kläder nu och ge mig ut :) vi hörs.

SJÖBORAKAN .

ojoj, denna kvällen gick undan måste jag säga, kom hem ifrån arbetet och slängde ihopa en kladdkaka till grabbarna i racingteamet,    joggade en runda med harley i en timme nere i skogen och det var verkligen behövligt ikväll , kändes väldigt bra för den delen, nu för en stund sedan kom jag hem ifrån Sjöborakan med Jerry , min gudfar och även en av pappas bästa kompis, himlans skoj .. mycket motorcyklar & räksmörgåsar, såklart blev det en sådan också . haha (aa)
.. kom precis lagom hem där ifrån , när grabbarna skulle dra . hoppas dem får det riktigt skönt, och inga explosioner eller liknande, för då går jag under..     jag älskar dig pappsen <3

ska nanna nu , upp tidigt imorgon till arbetet, hörs imorgon kväll !



arbetsdag 3 - snart fredag . hihi !

Nyss kommit hem ifrån en otroligt varm och jobbig dag ute på Ställningsbyggarna, det känns som att två veckor blir rent för mycket, jag orkar nog fan inte mer..  har jätteont i ryggen och i fötterna pga av att jag står konstant, det är ett helvete att tjäna pengar egentligen.    Racing teamet drar iväg till Norge ikväll och blir där tills på Söndag och kör race, får hoppas det går bra,     just nu står de där ute med en kille som tryckt ut ställningsbyggarnas dekaler och själva racingteamets namn, som ska sitta bak på bussen , fint fint !   .. i väntan på att kladdekakan jag bakat till dem ska bli klar.


arbetsdag 2 !

vad skönt vad skönt .    äntligen slutat från det där pissejobbet, ska jag vara ärlig så vet jag inte om jag pallar en vecka till .   det är varmt och jag gör samma sak exakt hela tiden så nu lägger jag nog snart ner.. denna veckan får iaf gå , det är hyfsat bra pengar men jag måste trots allt halv trivas också . 
 
dagens problem var nog målarfärgen, ställningsbyggarnas färger är röd och blåa , och vår största tabbe idag var nog att kladda ner chefens nya flotta arbetskök.    åh säger jag bara , så fint .. men vi smet in där och fick tag på våra vattenflaskor och drack som svin och försvann ut till arbetet igen, efter någon timme då chefen kommit tillbaka till arbetet så hör vi han kalla på min och maddes såkallade "chef"    . och då hade vi tydligen kladdar ner en mindre del av köketskant, hur det nu kan ha hänt har varken jag eller madde en anning om, hah (a) känns oskyldigt men okej.

har föresten nyss tagit en dusch och nu måste jag få på mig kläder och gå en runda med harley tror jag,   äta och sen sova ..

måndagskväll

nyss fått i mig en middag, klockan är lite väl sent för det egentligen, men det blev helt konstigt med tiden idag, var hemma vid fyra och sen blev det duschen och sen datan lite och sen handla i sjöbo, sen var klockan helt plötsligt halv nio . inte alls bra, för mig som ska följa ett matschema efter min behandling så kan jag säga att denna dagen är mer eller mindre sumpad, för den har gått åt fan, matschema funkar inte för min del .
malin och kristian är på besök ikväll med glass, och jag har planerat att inte äta glass för den jävla ångesten pallar jag bara inte med, utan istället kommer det bli en promenad med harley i skogen.  godkväll alla läsare <3

dag 1 på jobbet.

åh gud tack äntligen hemma.
arbetat från 7 till 4 idag på ställningsbyggarna i veberöd med madeleine,   det har varit så fruktansvärt varmt och klibbigt och varje minut har jag strävat efter duschen.   nu har jag äntligen fått duscha och smort in mig i cashmere lotion så nu känner jag mig fräsh igen.     har mestadels målat idag, men det gör inget för det är dunder kul med madeleine brevid och skrattar för ingenting, hm.. haha!         .. ska snart äta middag och sen blir det sjöbo för att inhandla lunch och annat gott till imorgon,   vi hörs senare..


söndagskvällen den 27 juli .

sitter hemma hos robin i hans otroligt mysiga soffa, och har inte så mycket att göra just nu så passar på att uppdatera min blogg om kvällens händelser, eller ja kvällens blivande händelser.

- pizza står på schemat iallafall , som vi snart ska kränga i oss när fader palm kommer hem.  och sen vet jag inte riktigt , riktigt sugen på att bada men sövde lockar inte, det vattnet är äckel. 

-  tv & kings of nitro ( dragracing ) ikväll antar jag att det blir annars.




bad & käk hos stockholmarna.

eftersom varken jag eller robin hade en anning om vad vi skulle hitta på idag så blev en runda till Stockholmarna, där blev det glass & grillning samt mycket badande.   har vel inte varit där mer än två timmar - men det känns riktigt lagom för jag har redan ont i ögonen av solen och ja , negativa janni kallas det.
Mitt sommarjobb börjar imorgon vid sju , så ska vel sova tidigt idag så jag orkar upp.      vi hörs senare antar jag.

händelserikt.

faster hämtade upp mig igår i dalby och sen bar det av till helsingborgs festivalen, där mötte jag kirran, elin och josse.  sjukt härliga töser är ni, blev en massa ätande och drickande , samt karusellåkande.   var hemma vid ett någon gång, och var jättetrött och då började en massa bråk med mamma igen om drickande och grejer, hon litar inte på mig längre och inget funkar mellan henne och mig, så det blev ett värstingsbråk mellan mig och pappa & mamma.    jag stack ut och ringde robin, som hämtade mig , tack :)    och nu vill jag inte veta av dom mer känns det som .
dagens planer, sövde med rebecka? eller ta det lungt med robin? :S,


kvällens planer?

ivön blev det dock inte, istället blev det att tvätta king caben , och nu för en stund sedan ringde faster och sa att vi skulle bege oss upp till helsingborg för att besöka familjen kirschner, det ser jag fram emot.  saknar dig amanda <3

jag vill inte ha det så här mer, jag älskar dig robin .. det ska vara vi två.    men vad nu då ? :S

.. och nu in på allt detta så är min mamma bara dum i huvet som alltid, och förstör mitt liv ännu mer, ta mig ifrån henne förhelvete.

ivön ?

idag är det riktigt skönt ute, började med en morgonpromenad med harley och sen en fullkornsmacka på det, har verkligen försökt ligga i med min diet, vilket jag själv tycker börjar gå ganska bra, om man jämför med svältdieten dvs .
familjens planer för idag var nog att åka iväg till Ivön, inget som riktigt intresserar mig,   fick nyss höra att det var väldigt fins väder där uppe iaf, ett par vänner till mig har hyrt en stuga där, och det som mest intresserar isf är vel att bege sig dit för att träffa dom, får se helt enkelt,    naturen ser mysig ut iallafall..

nej vad suddiga dom blev, men det får gå an .

 

KRETA, I'LL BE BACK!

jag vet knappt vart jag ska börja, jag saknar kreta och har gjort det nu ända sen maj månad.  

I april begav sig jag och min syster, och farmor & farfar, samt faster och kusinerna ner till Platanias på kreta, helt underbart var det måste jag säga, väl där nere träffade jag på en skåne tös, från helsingborg.   vi blev väldans bra vänner direkt och det kändes genast jättebra och vi var faktiskt väldigt lika fick vi också höra.   de flesta kvällarna där nere bestod av drinkar och barhängande, något jag kan sakna enormt just nu när jag tänker tillbaka.

Nästa sommar hoppas vi på en resa tillsammans ner till Platanias för att träffa våra goa vänner ( greker ) haha,  och en hel del drickande och ätande lär det bli,    KRETA/ PLATANIAS       - santa helena,   christos & aris & timi & tassos !








familjedagar är ikke fel.

ÅH GREAT!       .. verkligen en jättemysig dag&kväll med familjen.
de hämtade upp mig här hemma vid ett tiden och då begav vi oss först till T-lilla, där pappa skulle handla några lådor till racerbilen, inte så värst skoj, men då fick han det gjort iallafall.    .. efter det bar det av till ystad , där fick det bli lunch . korv & definitvit inte min favorit kan jag säga, denna gången fick syster yster bestämma, och tack än en gång för att du tänkte på min diet gumman lilla, haha (aa)   - jag har dock hört att korv sätter sig på röven ! usch bara tanken får mig att  .. ja ;s
nu ikväll slog vi ner oss på en mysig uteservering mitt inne i trelleborg, med familjen och en annan familj som vi mötte upp där, himlans trevligt.   och nu väntar jag bara på att jag ska bli trött för att gå till sängs,   sov gott .

sol & nyponsoppa - det bästa jag vet.

God Morgon,

Nej, det blev ingen Småland & ingen High Chaparral, men inte gör det något.
Tog cyklen hem imorse från robin och dete var riktigt skönt med en cykeltur i skogen, vädret är kanon men blåsten får finnas.    väl hemma blev det en lång dusch och sen en fullkornsmacka - nyponsoppa och melonbit.

Fick även reda på igår av robin från simrishamn att traktorkortet ska bli svårare efter den förste september,  tyvärr hade jag fått tid den 2 september i Lund, förgäves såklart.. så det har jag ringt och försökt bokat om.  fick en ny tid i Kristianstad den 27 augusti, så nu är det bara att plugga och hoppas på det bästa, för att göra omprov är jag inte så sugen på om det ska bli svårare än vad det kanske redan är. puh,    luck me!

familjen är påväg hem från någonstans, inte riktigt koll på vart dem är , men sen blir det vel antagligen att hitta på något med dom, eftersom sommaren börjar lida mot slutet, och snart bär pappa av till Norge för att tävla och det kommer kännas jobbigt.       vi hörs senare <33


fotbollsgolf var kanske inte min grej :p

just nu sitter jag här med min älskade pojkvän och myser med marängsviss och hallonläsk, haha (A) sounds romantic.
varit en ganska lugn kväll med mycket skratt och glädje, fått känna av mamma rollen lite genom att bära och ta hand om robins broders son.  söte väre! fotbollsgolf i hörby blev det, inte min grej riktigt, men inte helt fel ändån ;p
ska snart ta en promenad med älskling och Molly, försöka promenera bort marängsvissen, heh!
... sen föredrar jag sängen faktiskt, riktigt trött och klockan är trotsallt redan tio ;) hah.  ovanligt för mig att vara uppe nu ja.

Imorgon är planerna kanske att åka upp till Småland, till High Chaparral och spendera dagen där uppe med familjen och robin <3 , dock inte så sugen på det eftersom jag varit där i minst två veckor varje år, puh!¨
vi får helt enkelt se,    hörs imorgon <33    godnatt på er..

all day long

dags och pusta ut, var ute och joggade innan för en stund sedan, kändes otroligt skönt - dock är vädret rent för varmt för att ens röra sig ute emellanåt.   duschat och så nu .. så ikväll bär det av med älskling och hans brödrar på något evenemang, får se vad det blir.  jag börjar bli smått hungrig, men har ingen anning om vad jag ska äta , och känner inte för att laga något iheller, fan vad allt känns trist. 

traktorprovet är bokat!

God Morgon,

så trött man bara kan bli är janni dag, vädret är jättevackert och det lutar mot att gå ut och sätta sig i solen en stund.
Gårkvällen blev halft som halft lyckad, planerade att ta mopeden ner till simrishamn med Robin och träffa Robin & Thomas.   lamporna på mopeden klyddade och klockan var trots allt redan nio och för att ta sig ner dit med moped skulle ta en och en halv timme, så vi struntade i det och åkte ner med min familj till ystad till fritidsbaren!
jättegod glass, men ett helvetes lass ;) .  

Nyss ringt och bokat mitt traktorprov, så den 2 september ska jag in till vägverket i Lund och skriva upp. 

23/7

Imorse när jag vaknade kändes det som jag legat ute under bar himel och sovit, alldeles för kallt och rått i rummet. ungefär vid 10 tiden gick jag upp och mina planer på ätstörningsproblematiken sprack.
drog till robin vid elva tiden och nu sitter jag här och degar, den killen låg ju och sov och var allmänt tråkig.
nyss varit ute och hunnit tvätta hans cross och vad dagen innehåller har jag inte en anning om?

bakken .

hemma från en mycket händelserik dag, bakken med familjen & familjen fält, himlans trevligt med massa mat och dryck samt karuseller såklart!     ångest och deppande har även stått på dagens lista. 

ordnat sommarjobb hos kristian också förresten, ska bli riktigt skönt att börja sommarjobba lite, och tjäna extra cash vilket alltid kan behövas.    

ska dra mig till sängs nu, uppdatterar imorgon bitti ..

förnya mobiltelefonin.

mobiltelefonerna är utpekade och nu är det bara upp till min daddy som ska köpa den att bestämma vilken, troligtvis går han efter priset ;) men båda går på över 3000 :- så det blir nog inte så stor skillnad hih (aa)

antingen .    


    Sony Ericsson k850i


     Sony Ericsson W760i


bio med robin.

Gårkvällen var helt underbar, blev bussen in till Lund, där det först blev Tattung och senare vid halv tio begav vi oss till Bion, jag fick som jag ville, det blev Mamma Mia, och den var otroligt bra ! , hel mysig och ett stort jävla plus att den handlade så pass mycket om Grekland, jag verkligen älskar grekland.


 


BIO 20/7

Bio ikväll blev nyss bestämt med raring! , MAMMA MIA om jag får bestämma (a)    hur kvällen har varit talar jag om senare ;) !


nej tack till mensvärk.

vaknade imorse med världens mensvärk,  åh låt det snart gå över!   var min ända tanke..
brevid mig låg robin och sussade sött, blev cross vid tio idag, och det var himlans skoj faktiskt, blir jävligt sugen själv ;)
städat iordning rummet nu sen kirran var här, har knappt haft någon tid till det förens nu så nu är det gjort och det känns skönt, kvällen?   jag får hoppas min underbara kommer!     hörs ikväll.

godnatt 22:07

fyyyy vad janni är trött, klockan är 22:05 och jag har varit uppe sedan 06:30 typ, känns hemskt om man tänker efter hur många timmar det är , har iallafall varit en sjukt trevlig dag,    nu ikväll kom älskling hit, blev lite körning med king caben, sen film & mys !     känner verkligen att sängen kallar, så vi hörs imorgon, godnatt ! <3

ÅH!

min mobiltelefon är kass, först igårkväll skrev den dubbelt och sen var jag än tryckte så blev det dubbelt, med mitt temprament och tålamod så blev jag såklart förbannad.    Idag när jag startade den återigen för att se om den kanske bara behövt vara utan batteri och grejer, så startade den INTE! fyfan va surt.     nu får det helt enkelt bli en ny mobil, aldrig fel det i heller visserligen,    det jag ville tala om med detta var att det går inte att nå mig på den mer nu framåt ett tag tror jag!

lördagen 19 juli.

Imorse var det otroligt jobbigt att gå upp, efter fem timmars sömn trodde jag att jag skulle dö när klockan ringde.  då var det nämligen dags att gå upp för att ta bussen vid åtta till Lund, därefter tog vi tåget till Malmö, och sen buss vidare till Minnesberg/trelleborg.  Dagen har varit händelserik, mycket greklandsprat och sedan lunch och mys hos faster.   
Kirran begav sig hemåt innan vid fyra och nu sitter jag här hemma med syster alldeles själva, robin älskling kommer förhoppningsvis en runda också!    

sjöbo marknad 08, helt ok!

Gårdagen var helt okej, mötte upp Kirran raring i Lund vid ett tiden, vi tog då en runda på stan och köpte ett smycke till mig på guldfynd.   vidare på andra affärer, och födelsedagspresents tittande till robin.   Mötte sedan Farfar i stan och åkte med han hem och träffade farmor som bjöd på lunch, och sen blev det bussen hem i väntan på nästa buss till Sjöbo Marknad.      Innan marknaden blev det en runda hem till Sthlmarna som bjudit min familj dit på middag, och det var väldans trevligt att träffa dom.  

På bussen till Sjöbo träffade vi två söta personer, nämligen Simon & Julia. blev en runda med Julia och Linn på marknaden samt en del andra,    karusellerna var nog höjdpunkten för denna kväll.  hemma vid ett, och slängde oss i sängen för att vakna igen nästa morgon vid sju tiden.

EN HEL DEL - plus att min kirranbaby kommer idag!

I hela tre dagar har min pojke varit hemma nu och det har varit duktigt skönt att få hem han kan jag säga.    mycket som hänt på en gång, har knappt tid för bloggen, jovisst har jag det men inte att uppdattera varje halvtimme..(A)
dagvården är slut för min del, skönt för enligt mig själv har den inte hjälpt ett piss, det största problemet är nog att jag kommer dö av saknad om jag inte träffar Sussannnne snart, helvetes jobbigt utan dig raring.
KIRRANBABY <3 kommer till kära hemmestorp idag, så får snart dra upp och göra mig iordning för att ta bussen in till Lund vid tolv då hon landar kl, ett .   blir vel att luncha någonstans i stan, jag själv hoppas nog på thaimat, för det var ett tag sedan det var av.     sjöbomarknad står också på schemat med töserna!  uppdattering sker ieftermiddag vid 5 kanske!

min robin är snart på hemmaplan.

nu börjar det verkligen närma sig, ska snart dra mig till sängs för att försöka somna och sova bort tiden som är kvar.    alltså klockan tio hämtar Maria mig och sen kör vi en massa ärenden, och sen till Kastrup för att hämta våra efterlängtade pågar.    Mitt Oriflame paket kom idag, och det kändes otroligt bra, fick det egentligen för ett bra tag sedan men några av flaskorna i var spruckna och hade runnit ut så det var bara att skicka tillbaka och reklamera och få nytt . så nu har den kommit och jag är på topp, ansiktkrämerna och de övriga krämerna har anlänt !

jag har även försökt förstå mig på designen här på bloggen, men det går mest åt helvete. hur vill jag ha det? , jo inte så här och för att få det helt annorlunda behöver jag ett proffs, kanske du som är det jag söker efter? ;)
nej, jag ska nog faktiskt dra mig till sängs och iallafall sova senast elva idag, som sagt   -  ha en bra fortsatt kväll..

midsommar 08 SOPHIE&JAG

midsommarafton 08   SOPHIE&JAG.

i behov av att känna lugnet kanske..

ätit en god middag med familjen nu och känner mig ganska lugn.   dagen har varit helt stressig men trevlig, mycket spendering med familjen, pga trädgårdsarbete, anlagt ny gräsmatta, som så småningom ska bli grön och fin, förhoppningsvis (A) haha.   varit ute och kört med atraktorn och ska snart lägga mig i badet och kolla på film tänkte jag, känner att jag måste börja koppla av mer och känna lugnet liksom, jogging hit och dit, aldrig någon lugn minut ..

imorgon blir det dagvården, alltså upp klockan sex och sen iväg tio i sju med bussen till Lund, hemma igen vid fyra ungefär antar jag, ska inom Moster en stund och ta en kaffe tänkte jag, får hoppas på fint väder också.
TWO DAYS -   sen kommer robin hem och jag kan snart inte vänta längre.
ska dammsuga rummet nu och sen ut på en joggingrunda,   ha en bra kväll gott folk.    om jag har tid blir det en uppdattering efter badet kanske! :)

r & j

nu har jag snart varit utan min pojke i två veckor, långsamt och jobbigt.      på tisdag bär det av till kastrup med maria för att hämta dem, och jag längtar!  

dagen har sett rätt lugn ut men ändån fått en hel del gjort, tvättat och städat king caben, min blivande A-traktor. 
nyss delat en familjepizza med mamma och pappa, jag minns knappt när jag senast käka pizza, sikkat :s
kvällen blir nog antingen att jag sitter hemma och degar här eller myser med familjen, ELLER  tar king caben ner till louise och myser till film eller något,   ..   först blir det iallafall en runda med hunden.

ha en bra kväll folk.






HEMMA FRÅN EN UNDERBAR DAG.

nyss kommit hem ifrån en uber mysig kväll uppe i rödde hos familjen bengtsson & steen.
jordgubbar och grejer, härligt väder dock..   känner mig en hel del trött just nu, och känner inte alls för att detaljera min dag utan kortfattat och bra så har jag spenderat det mesta med moster idag, handlat och sådär,    bara myst (Y)  
ny uppdatering imorgon.

faster, jag saknar dig !


körkortet pågång :)

vilket jag inte tror att jag har berättat är att jag har fått mitt efterlängtade körkortsintyg till traktorprovet samt B .
pluggar väldans mycket nu på traktorkortet och ska förhoppningsvis skriva provet snart någon gång, problemet är bara mitt minne, kasst som fan.. glömmer det mesta efter en plugg kväll. men ju mer pluggning desto bättre ju.

dagen har varit mer eller mindre jobbig asså , det blev stan och jag var inte ett dugg sugen på det så jag föreslog domkyrkan som jag aldrig varit in i , så det fick bli en runda i den och sen vidare till graffiti house, där blev det en bakad potatis, som jag svettades igenom.     ångest & ångest ..
en promenad till st lars efter det med marie,   och en runda upp till kusin som ligger inlagd på st lars pga depressioner och självmordstankar.   jag älskar dig och finns här för dig raring .
själv ska jag snart ut en runda med hunden och rensa tankar och grejer, behövs känner jag.    

jag saknar och älskar robin,   kom hem babyy <3

dragracing - hemmestorps outlaw racing.

hemma från en helt otrolig kväll, jättemysigt väder och folk.            blev först en runda inom en sminkaffär i Malmö, blev köpt en ny loreal foundation.       åkte sedan vidare till meca banan.       tränningen gick hyfsat, blev endast två körningar, bilen drog till vänster och så , så det blir lite fix med det antar jag .     nästa körning blir nog i Norge ? , i början av augusti.
ska så småningom lägga mig i soffan i väntan på mer dragracing, alltså mellan 00:00 - 00:30 så sänder tv4 sport dragracing från malmö, dvs pappa är med där!   så det blir sent idag, och imorgon är klockan ställd på 05:15 - dusch & bussen till Lund, till dagvården.       antagligen stan med dem, och sen bussen hem!      ... och sova!   godnatt <3

nu flyter det på.

åååh vilken jätte härlig dag det har varit, mitt matschema som jag nu ska fullfölja har än så länge gått helt utmärkt, mest varit lite vila och myst med mig själv helt enkelt, om sådär ungefär femton minuter så beger jag mig till Malmö med Lena för att handla smink och dylikt, sen blir det meca raceway, pappa ska träna!       får se om jag är pigg nog ikväll när jag kommer hem för att uppdatera.   sköt om er .



i want BACK !

jag saknar stockholm ..        vaknade imorse pga att solen stod rätt in i rummet, ser ut att bli en lovande tränning ikväll för pappa! , eller ?    vädret hinner förmodligen ändra sig också ;s ..
har suttit och kollat igenom bilder från kreta/platanias nu imorse, och jag vet snart inte vad jag ska göra med det mer .. jag vill dit och inte komma hem mer.       allting var så fruktansvärt bra där nere och alla var så vänliga och glada.

gott och blandat ..

Har nyss slängt i mig tre mariekex och ett glas nyponsoppa, vanligtvis brukar det aldrig hända att jag äter något på kvällen,    så hm ja ?      kvällen har beståt av film och tv.      irene huss, så innerligt bra skådespelerska.    GÖTT (y)
planerna för imorgon är egentligen inte så stora, ska in till Lund för att besöka min kusin på sjukhuset vid tio tiden, sen antagligen sticka in till Malmö, daddy ska förmodligen träna och så , så det blir att kolla där. hoppas på ett team rekord då kanske ;) ?

ska kila till sängen nu, godnatt !


ibland är det helt okej!

jag bara av gudar dig susanne raring, du är som en jävla pärla.         

idag har dagvården gått oerhört snabbt, och det blev lite hantvärk, och sedan lunch på det från rock n' roll kocken, grönsaksgryta med ris, haha!   det fick bli ett vegetariskt alternativ idag eftersom det andra var fläskpankaka och skaldjur.
Susanne har livat upp min dag, skrattattackerna sätts ofta igång när vi är i farten.     öste ner med regn påvägen hem men otroligt skönt för det behövdes verkligen i denna torra skog jag lever i.
fått ett helt annorlunda matschema nu också som jag ska fullfölja för att dämpa mina kräkningar.        
we have to see ..

definitely maybe!

jag saknar min robin


Kvällen har varit lugn, blev en joggingtur med harley och sen duschen.
Definitely Maybe var dagens hit, filmen rekomenderas verkligen,   fick bli den nu ikväll eftersom karren inte är hemma och myser med mig "/        dagvården imorgon och sedan ledig på onsdag, så nu ska jag försöka sova till oljudet där ute, vilket känns helt onormalt att klippa gräset klockan tio på kvällen, hm sån är pappa iaf!    tur vi bor i skogen dock.

godnatt..    and sleep well!

... det går mig på nerverna

allting gör mig tokig, bara mera tokig än vanligt helt enkelt "/
dagvården som jag gått på nu i sex veckor är över om två veckor,  ska jag vara helt ärlig så har det gått skit kasst rent ut av sagt, ingenting har hjälpt mig och jag fick världens skällning idag av en av kärringarna där inne,    " om du inte lägger av med dina kräkningar snart så blir du i värsta fall inlagd"     precis det en sjuk bulimiker vill höra.   jag blir trött på detta!   jag är inte där av nöje utan att försöka få hjälp, men vafan är det för jävla hjälp.    ÅH!

Robin kommer hem om en hel vecka, och tiden går jätte långsamt och jag vet snart inte var jag ska ta ivägen, allting är jobbigt utan hans närhet   <3

Jordin Sparks and Chris Brown - No Air


Söndag

Idag är jag verkligen på topp, dock är inte vädret det.. som kunde gett mig lite sol så jag får lite färg på bodyn..
inte det nä,   gårdagen var jätte jätte trevlig måste jag säga, tack för det gunnarssons.    sol - bad & grillning (Y)
Dock lite väl ledsen när jag kom hem efter som min mobil telefon legat hemma under hela kvällen så hade jag missat fem samtal från robin älskling som är i grekland ;/ får hoppas vi hörs av snart, för snart blir det jobbigare än vad det redan är..         något annat?    mh, tränningscyklen har bärts in på mitt rum nu och kommer förbli här har jag bestämmt.    Anledningen är att jag ska tvinga mig själv stå på den minst en kvart om dagen/kvällen oftast.    sen hur det blir med det, får vi helt enkelt se?  mjaa.. det ska nog gå bra ..

mycket mycket bra.

Nu har jag satt min fot i skåne igen efter en veckas trevlig och spännande semester i stora stockholm.
Veckan har mestadells bestått av shopping och gamla stan,    kan inte mer än att säga att jag älska gamla stan.
Gamla byggnader och små mysiga affärer, himmelrike.   I fredags drog jag hemåt med nöje av att åka inom Västerås, däremot var inte Västerås inte på vägen hemmåt, utan ungefär 15 mil från stockholm mot Norrköping, ojdå.
 
Fått ett bra besked om gymnasieintaget.        Turism&hotell linjnen väntar mig nu i tre år. efterlängtat.
Pågrundavdet blev det firande med Sophie raring som också kommit in på hennes första gymnasieval.     congrats.
CHAMPANGE OCH GLASS!    kan det bli bättre?

RSS 2.0