oc är fruktansvärt bra

Hela denna kvällen har spenderats i sängen med laptopen och Oc.    Gud vad skönt säger jag bara med lite tid för sig själv.    Visserligen mår jag inte bra pga mitt nuvarandra förhållande, men det får gå som det går för jag vet inte riktigt hur jag behärska mig.          

Serveringen idag i skolan har varit lugn,   inte så mycket gäster så det har inte varit stressigt, tack för det.     Imorgon blir det en himlans massa julpyntan i restaurangen och ska vel förhoppningsvis försöka plugga lite eftersom jag snart skriver upp mitt körkort.  hih (a)     Funderar på att stanna hos My imorgon och bada lite jacuzzi och mys!   

jag saknar dig samtidigt som jag vill gå och gräva ner mig..


Servering & Prov

Nyss stigit ur duschen och trodde jag skulle känna mig ganska lagom varm.    Fryser riktigt mycket och skulle bara vilja kurra ner mig i sängen igen.      Igår blev det en lång med rolig och mysig kväll i Malmö, faktiskt tillsammans med Sophie och Martin förvånansvärt. haha..       Sophie är min andra halva helt enkelt.     Julskyltning samt lite shopping, fick med mig hem en nyårs klännings ifrån Vero Moda.   åh den är så söt.      Vi tog bussen hem vid halv nio ungefär, och stannade till hemma hos Sophie och fikade till halv elva.      Och nu är det en ny dag.

Servering i Restaurangen & en hel del massa plugg inför serveringsprovet imorgon -

RSS 2.0