STOCKHOLM HERE I COME!

Spenderade min kväll igår hemma hos Robin, och kollade skräckfilm med han och hans bror, trevligt <3
Idag blir det att åka iväg till en kompis till familjen som nyss fött barn, och sen bär det av för mig och pappa till Stockholm.
Ska bli väldans skoj, får gärna höra av er     <3     blogg uppehåll nu i en eller två veckor .   HAAAJ

ystad festivalen

hemma ifrån en helt underbart trevlig kväll i ystad med en massa trevligt folk.      dock har jag aldrig varit på festivalen förr och trodde inte direkt att det skulle se ut så här, hade förväntat mig ett störe nöjesfält samt annat.   men folket gjorde det trevligt, tack för ikväll alla !
Bussen hem var katastrofal, den gick halv ett ifrån Ystad och bara där på stationen stod vi en kvart för att allt folk skulle på , vidare till öp hoppade fler på , helt sickat.    en timme tog det från ystad till veberöd.  

Som vanligt är jag ordentligt pigg efter sånt här , så nu blir det en stund framför datan,    ska försöka få mig trött och sova, pga konfirmation imorgon vid ett tiden, då jag måste vara fräsh och uppkläd, herregud säger jag bara.

Burlöv Center

Steg upp idag vid åtta, ledig från dagvården pga burlöv center idag med mammsen och några kära vänner till.
Måste hitta en blus/tunika , en blanding på något sätt. har redan kollat in en på Vero Moda som tycks passa hemma i min gaderob(Y) haha.  ystad festivalen ikväll med rebecca och sophie, om vädret tillåter dvs.   
annars blir det kanske fest ? 


mätt mätt ...

mätt mätt mätt på hamburgare!      dagvården till ett idag, var i stan och lunchade på thai resturang, jättemysigt.    sen blev det möte med Sofia & sedan stan med Moster.  jag börjar verkligen avsky Lunda stan.     Affärerna är totalrensade och små och har inte något som helst utbud längre.      föredrar Malmö, vilket det kommer bli hädanefter.
ska snart ta på mig tränningskläderna och ta en lång promenad i skogen.

Oriflame party

halva dagen har försvunnit och snart bär det av på Oriflame/smink party hos familjen Rasmusson i Blentarp.
hemma vid 9-10 kanske någongång,     som det ser ut nu så blir det filmen solstorm ikväll och sedan läggdags i väntan på morgon dagen, då jag ställt klockan på 05:45     dagvården   -  möte  - stan med moster  .

15:03 / panikläge.

shit vad tiden går snabbt bara man går ifrån datan en stund, hah (A)     städat  damsugat - torkat golvet så förhoppningsvis är mamma på ganska bra humör när hon kommer hem för en gångs skull då kan man hoppas på.
maten jag lagade till min syster och hennes kompis blev lagom uppskattat, korv & mos, deras egna förslag, elak som jag är gjorde jag vårrullar och ris till mig själv. haha ...
fick en massa planerat inför imorgon också, moster ringde och var i panik läge .. 
"  -  jag måste ha en ny klänning, eller vadfan som helst inför bröllopet som börjar närma sig, shit !!  "

haha, så efter st lars mötet imorgon så bär det först av in till Lunda stan och shoppa, hittar vi inget där blir det en runda till malmö istället.        

Godmorgon 25/6 10;47

Vaknade för en stund sedan av att syster kom uppspringnade och var på väldigt bra humör för en gångs skull,   så kände mig manad att gå upp.      Nyss klämt i mig två rostade mackor med ost & jordgubbssylt, en anning onyttigt, men jaja..

jag blir deprimerad för varje dag som går ..

tvåtusen åttas bästa minne är helt klart greklandresan med farmor & farfar där jag träffade överunderbara Amanda!
Nu under en hel veckas tid, längre till och med, så har massa saker hänt, filmer jag sett har handlat något enstaka om greklands fineseer, även tidningens utbud gör mig deprimerad.  

Eftersom jag tillbringar varje på dag bussen från veberöd till Lund så har jag en halvtimmes väntetid på stationen tills min nästa buss går,   då läses både metro & city tidningen.

varje dag & då är det verkligen varje dag, har kreta reserna sänkts och sänkts.
 
Igår hittade jag en resa till Chania/Platanias för ;   1 vecka = 3998 :-    2 veckor = 4798 :-    


jag blir deprimerad för varje dag som går..


080624 15:25

Emma raring har varit borta i hela 2 veckor nu,  jag saknar dig jättemycket och hoppas du verkligen har det superbra!
.... hade jag kunnat hade jag inte tvekat att ta ett flyg ner till dig <3


Dagen har varit lugn och fin, kom till dagvården imorse på ett ganska bra humör, inte sådär trött som alla andra mornar brukar vara utan helt perfekt.   började göra iordning frukosten som skulle serveras till oss fem patienter, men två av den var lediga, och de andra två var sjuka, så det blev endast jag & två ledare.
efter frukosten blev det en halvtimmes vila och sen begav vi oss till Bussen för att gå i stan och sedan luncha där.   denna dagen var alltså en social aktivitets dag.            mätt och belåten drog jag mig hemåt med bussen, vädret varier något fruktansvärt, imorse var det jätte blåsigt och för någon timme sedan när jag satt och väntade på bussen i Veberöd så var det blåst och mulet ena stunden, sen helt plöstligt tittade solen fram.

   liseberg den 4:e ?     hänga på, säg till!

från bra till dåligt - dåligt till bra?

tusen taggar har satt sig på mig idag, jag har varit fullständigt trött på allting och känner bara för att krypa ner i sängen med en kopp te och kolla på en härlig film!   .. har fixat möte med sjukvården idag, det blir på torsdag och ska pratas om att jag mår ännu dåligare på avdelningen jag är på, ingenting blir bättre och jag har mina ångest tankar innu, som driver mig till ett och annat ;S
Drog från sjukhuset vid ett idag, blev en runda till rusta med farmor, som jag inte träffat sedan kreta resan, hon blev helt förstörd när hon hämtade mig på st lars, hon trodde aldrig jag skulle hamna på det dära dårhuset. jag älskar dig farmor.
är man dåre så finns det ingen annan stans att hamna på , som sagt!

Åkte med farmor hem och chekade hennes kreta bilder, hemskt och se men sammtidigt lättande, jag måste tillbaka till det landet,       kreta 09   - janni & amanda..

Ska lägga mig och kolla lite resor nu, inför sommar.   

midsommarfirande på hemmaplan.

Gårdagens midsommarfirande blev hemma, med familj & andra familjer samt vänner.   
Blev en hel del drickande och dansande,       tack för en trevlig kväll/natt stoffe, alex, sophie, sanna, louise med flera.  

Imorse vaknade jag vid tolv, aldrig sovit så länge, så det blev en chock. haha (A)   sammtidigt blev det inte speciellt sent igårkväll, inte längre än till två, och sen brukar jag definitivt inte sova till tolv, även om jag varit uppe länge, skumt.

Nyss kommit hem ifrån en timmes lång runda med harley i skogen,   jättevarmt och mysigt.   
ska dra ut och jogga en runda också, sen blir det duschen (A),  händer ikväll ?   



Är det så här det känns att leva?

idag har jag kännt sånt agg, ända sen imorse när jag vaknade var jag helt deppig och sur.   Bestämde iallafall med Palm att vi skulle ses och snackas vid idag efter hans jobb och min dagvård. hm tydligen blev det inte så eftersom han istället stack till pfeiffer..          Usa conteinern kom hem idag efter en himlans tid.     bland bilarna fanns en fyrhjuling, honda 400 cc!  snacka om att janni blev glad.     det blev en treck kväll detta..
Imorgon är det Midsommar och jag orkar inte fira och hålla på, så jävla less på allt just nu :s ... varför ska allt va så här nu :s    visserligen har jag själv ställt till med en hel del, men försöker ändån förbättra det, nu lägger jag snart ner ..


ONSDAG!

Sådan chill dag,    anledningen till att jag är hemma ifrån sjukhuset idag är att jag ska testa och klara av att äta regelbundet samt behålla det i kroppen, kan inte riktigt påstå att det gick bra,   =/
haft en rejdig mensvärk hela dagen så mestadels sovit och nu ikväll bar det av in till Malmö för att cheka pappa när han tränat.   riktigt bra gick det. 4.39 sekunder!   uuunderbart.. nu börjar det likna något!  

imorgon blir det dagvården till tre, sen hem och mysa med en film och en kopp te!    

cheka bilder från dragracingen    www.cruzing.just.nu

Islandshästs ridning.

Dagen har varit helt perfekt, tog bussen in till Lund (dagvården) och käkade frukost där, sedan begav vi oss 7 stycken till Sövde, vallerödsbacken för att rida Islandshästar, otroligt kul måste jag säga, provade på det mest, tölt och mera.
Vi red bort till Byakrogen inne i Blentarp och sedan hem igen, påvägen tillbaka var det dock inte lika skoj, jag hade enorm värk i magen och ville bara lägga mig ner och skrika, så lätt var det dock inte.    fick snällt sitta kvar och följa med.    
Det är iallafall ett minne att minnas!           Kom hem vid två, här hemma var det full rulle med trädgården, ska byggas pool samt läggas sten och sådant.     blir nok fan bra (y)

Mys ikväll, en promenad med sophie, sen joggingtur på det.   duschen & film  (irene huss - glasdjävulen)

Allt och lite till ..

Nu har jag stått ut med pappas data i några dagar, visserligen funkar min laptop bara det att internetet klyddar och jag vet inte vad jag ska göra, så har ringt hit mammas bror, som är datakunnig, så han kommer förmodligen ikväll, fick muta med sockerkaka, (A) haha!      Dagen har varit tråkig och nedstämd,   dagvården hela dagen, frukost + lunch och en jäkla massa vila. det funkar inte ha det så bara,    Så jag bestämde mig för att gå ner till mammas jobb som ligger inne i stan, vädret var helkasst med regn och vått överallt, men det fick bli en promenad ändån, Bönnårna robin&thomas slog en pling som tur var precis när jag börjat gå, så de höllt mig sällskap.

Imorgon ska jag iväg till Lund först på morgonen till dagvården, käka frukost där sen bär det av till Sövde för att rida islandshäst med andra från avdelningen på st lars,   ska bli jätteskoj.     sen blir det lunch på Byakrogen (Y).
kvällen blir hos Becka, med grill & fest !     

HELSINGBORG - fre-sön

Söndag & sista dagen i HBG hos Kirran min!    känns hemskt och åka, lite som att åka ifrån Platanias faktiskt.. (a)
Ska snart ta och göra oss iordning och sen dra ner till Stan för att luncha på graffiti house,    därefter tar jag tåget hem till härliga Lund.     Det är positivt att det regnar iaf, så jag inte sitter på tåget i full solsken, det låter jobbigt, lite regn skadar inte.      visserligen kan vädret förändras på några timmar.

Min helg här i helsingborg har varit helt otroligt mysig och skoj.   fest i fredags hos Kim hette han, jättemkt trevligt folk.    Väl hemma därifrån blev det ett telefonsamtal till Kreta.    åh.. vilken efterlängtan. 
Resan till dem nästa år är riktigt väl planerad och ska bli.   någongång i Juli - Augusti.   
Lördagskvällen blev mys först med fotboll och tacos, sugit att sverige förlorade.   samt tråkigt att grekland förlorade dagen innan =/ , uschja.
Därefter blev det hem en runda till Elin,     cykelrunda & sen hem . snacks & massa skratt & minnen.


en sak är jag helsäker på, jag mår extremt bra med dig kirran.     jag älskar dig.


Janni & Amanda - evigt vi <3


I'm back in HBG

Framme i Helsingborg!

Imorse när jag vaknade fick jag världens ide,  träffa Kirran i helgen hade ju dock inte varit fel?
blev att packa väskan, och sedan höra av mig till henne, allting blev perf och gick bra.

Tog bussen in till Lund vid tio i sju, och sen vidare till St lars, mötte Susanne och begav oss till Dagvården.
frukost och lunch + färdighetstränning,     bull..
Tåget till Helsingborg gick 13:51 vilket var perfekt, Susanne som själv bor i Helsingborg hade sällskap med mig på tåget.       Vi missade 13:51 tåget pga Susanne som stod och pladdra med mig i evigheter på perrongen, och när hon väl slutat snacka så körde tåget, haha.. fint!     fick vänta ytterligen tjugo min, men helt ok!

Nu sitter jag här hemma hos Kirran i hennes mysiga soffa, och tänker på en massa.    GREKLAND!  
Ikv blir det antagligen fest sen shopping och mcdonalds står på schemat, haha!     ha en bra helg, vi hörs på sön <3

Pigelin & HB - en bra blandning

Pigelin & HB fick jag lära mig igår att det var jävligt gott,  pågrundav det så drack jag det hela kvällen.   Sonny fyllde på med Pigelin genom att köra ett antal gånger till Veberöd för att handla, haha go pojk <3
Ganska trevlig fest för övrigt, sista kvällen med er nior var helt amazing, trodde inte det skulle kännas såhär iheller, men all lycka i framtiden för er som jag inte kommer träffa så mycket.     var hemma inatt vid tolv, kände bara hur jag degade mer och mer, sängen kallade och jag somnade lika kvickt som jag la mig,    vakna nu rätt pigg vid sex tiden,   dagvården idag och mys i stan, stadsparken kanske?        <3

Måste påminna om hur mycket jag saknar min Kirran, helt ofattbart!   
nu börjar tiden bara rinna iväg mer och mer, jag älskar dig snäckelina <3

hejdå storkskolan..

hemma från en helt underbart trevlig avslutningsdag.  

Dagen började med att klockan ringde vid 7, och jag total vägrade att gå upp, så det blev en stund tänke liggande på hur min morgon skulle börja.     frukost - sminkning - blentarp.
Fick en hel del massa samtal + sms imorse också, där jag fick reda på att Skolan var total vandaliserad, möbler hängde i taket och böckerna i skåpen var utkasstade samt toalettpapper överallt, men det hör nästan till ;)

Vid tio stack jag till skolan och redan vid halv tolv stack jag, mamma och åsa & Sophie och lunchade på byakrogen, mysigt!      jordgubbstårta på det till efterrätt.

avslutningsfest ikväll, ha en bra dag.

Storkskolans Skolavslutning.

Godmorgon, klockan är 07,12       skolavslutning på storkskolan idag, vilket känns oerhört skönt.
igår fick jag besök av min söta vän Josefine,  snack & mys.    om både det ena och det andra ;)
Ska snart kila iväg och platta håret, samt sminka mig.    förmodligen kommer det en del bilder senare idag.  


Syskonen Jönsson.

varmt och tröttsamt har det varit idag, kännts som söndag hela dagen och har verkligen inte haft energi till att göra något speciellt.  Hängt med Moster en hel del idag, trevligt att träffa dig för en gångs skull, vilket man gör allt för sällan, trist..
Mor&far drog på fest vid sex, så jag och Emeli gjorde Bakpotatis och kyckling, sen tog vi min blivande epa till gunnarsson en runda, drack kaffe och myste, sen blev det en ny tur i rickards epa, skoj (y).        Film nu ikv med syster, Kid Svensk tror jag den hette, lagom bra!      Imorgon blir det söndagsgöra.    mys & umgås med familj.

Amy Winehouse, min favorit.


..

trött och sleden, mkt festande dessa närmaste dagarna.
fest igår hos Sonny, mysig och härlig kväll med de bästa <3         idag blir det mys och promenader i det jävla härliga vädret, solen är så otroligt stekande nu.     Mamma och pappa sticker på fest ikväll så det blir mys med syster, matlagning och film & snacks, kan inte bli bättre ,   nej ska ut nu.


jag bjuder på en bild på Amy Winehouse,      min favorit.




studentfesten

Nyss hemkommen, värmen står rakt in genom fönstret, och egentligen borde jag städa undan på rummet vilket låter jävligt jobbigt, så vi lägger det på hyllan en stund. haha!
Gårkvällen var jätteskoj för det mesta, tills jag blev helt off.. ångest och skit.   det är sånt jag ska försöka komma bort ifrån.      det är en pers.
Idag blir det förhoppningsvis bara solning och mys framför datan. långa promenader med sophie får jag hoppas på.
<3

allt på en gång...

herregud vad tiden bara springer iväg, idag är det den 5 och sist jag skrev var det typ den 2. skärpning janni.
I tisdes kväll var det lärarmiddag på erikslund, jätteskoj och trevliga aktiviteter, barndomstema stog på listan vilket menades med att de visade bilder på alla nior, sedan de var i åldern mellan 2-4.    3-rätters middag på det också.
dans&mycket mycket mer, hemma vid halv två ungefär.   TACK FÖR DET.

Nu är klockan 06:19 och jag har redan planerat min dag så gott som,   tar cyklen vid sju tiden till Veberöd, sedan buss vidare till Lund, dagvården där och sen frissan (A),   ikväll blir det studentfest för robert & simon.

Lund town, och lärarmiddag outside Ytown.

stan idag med min grupp på dagvården, jättetrevliga töser ditta ja,   först käk på gräddhyllan, sen lite shopping och glass på det. onyttig dag känns det som, vilket den egentligen inte var, men så känner man alltid, iaf i mina kläder.
Tog statsbussen in till Mammas jobb, där bar det av hemåt, nu sitter jag här, nyduschad och väntar på sophie.
Lärarmiddag ikv på erikslunds bygdegård, ska nog bli mysigt, bilder därifrån kommer <3


jobbigt & tröttsamt.

SÅ, nu har första dagen på dagvården gått, tillochmed gott oerhört snabbt (y).
Blev en hel del snack om mitt problem samt de andras som var där, känns bra att det är fler än jag som tänker dumt.
Imorgon blir det Stan med vården, kläddprovning för de som tkr det är jobbigt, samt resturang för de som tycker det är jobbigt, & jag är en av dem.   ;/ det ska gå..    Ikväll annars blir det nog av att sticka till Blentarp en runda, först till fritidsgården och cheka läget!    sen till robin <33     


Måndag & ny vecka.

Ny dag och början på en ny vecka,      denna veckan består av en hel del händelser!
Idag (måndag)  börjar jag på dagvården på st lars, nervöst.. fast först ett besök på Laurentii Kliniken mitt i Lund för att kolla mina polyper och mm.     samt blodprov tror jag!  
Ska snart sätta mig på cyklen till mormor (veberöd) sen bussen till stan.

imorgon är det lärarmiddag i Erikslund, ska bli trevligt och mysigt!       då åker klänningen fram, ojoj! vilket den gör väldigt sällan, haha (aa)          Klippning på Torsdag ,och Roberts studentfest på kvällen.     CONGRATS <3
sen är det fredag och helg!   herregud vad skönt.

en kortfattad helg.

En kortfattad berättelse om helgen;

Valla i fredes, en hel del skoj hände!  dels så var det planerat att det skulle bli förfest hemma hos Sophie, men det ändrades och istället for vi iväg till Sjöbo, vilket jag hel ångrar egentligen ;/ , sånt som händer dock.
Väl inne i Sjöbo så mötte de oss, och den synen vi fick på det folket var bara tack och adjö, dock inte alla, men iaf de första vi mötes av i ingången. haha!    deltaljer fås tyvärr inte , xp
Joddla var hyfsat bra och mycket folk som vanligt,   mycket bööööönnnnår.    hih(A) emma, vi skulle hitta en bonne till dig ju, hur blev det med de? ojdå ..
Hemma vid halv två igen, och då blev det datamys och sen sängen.

Pigg och alärt vaknade jag vid 8 dagen efter, haha yr i bollen men sammtidigt ganska klar i huvet.   efter det flesta gångerna jag druckit och blivit helt väck har jag mått skit, men denna gången hällde jag bara i mig, dåligt janni ;/

Stack till dragracingen vid tio och träffa en massa trevligt folk, senare kom Josefine in och det blev mat där och mys .
Körningen för pappa i helgen har dock inte gått jättebra, först en hel del klydd med koplingen samt hans huvudreaktioner, ( måste bytas ut ) höhö!   .. däremot blev öltältet populärt denna kväll. undra varför..

Nu idag har jag varit extermt trött och kännt mig otroligt ofräsh.  Mötte gunnarsson inne på banan idag så jag åkte med dom hem och sen vidare till Sthlmarna, bad och sol (Y), nu ikväll har det varit grillning med teamet (Y)

ska gå en runda nu med harley, och sen dra mig till sängs.




RSS 2.0