på topp på topp.

godkväll hörreni!
jag har varit på väldans bra topp hela dagen, jag har inte ens någon anledning till det.
Var på möte på St lars hos Monica efter skolan och det var det skönaste samtal jag haft med henne. det kändes jättebra när jag gick därifrån.
Jag har verkligen bevisat att jag vet vad ansvar är.    jag måste fortsätta med det nu också bara. bra janni (yy)
Föresten skoldoktorn sa att jag var gudomligt söt idag, hm det kanske var drf jag har varit på topp all day long, ingen anning annars nej.

ska plugga lite nu, och sen blir det något käk och sen kommer robin! =)
hörs senare.

ibland blir det fucked.

hej alla!
jag är väldigt trött nu, så jag vet knappt vad jag ska skriva.
Ska bara konstatera att det var ett bra tag sedan jag blogga nu så det måste göras.
Åkte till Robins mamma vid sex och umgicks lite med dom, trevligt folk!
sedan stack robin vidare på fest och jag till Sophie och kollade på två jättebra filmer.   tack för ikv sophie, därav en annan som svek mig. men så blir det ibland.. känns hemskt när killen drar på fest och har skoj, och själv ligger man hemma och har jätte tråkigt.. och vill bara gå under! ;s den känslan har jag nog levt med några gånger. anyway, han får vel ha sitt privata med så .


åh rhodos.

Imorgon blir det nog en runda på burlöv center, måste hitta en vinter jacka , och gärna ett par snygga stövletter.¨
jag vill utomlands, rhodos står på min lista.    please!

 

Vipanloppet.

en full dag har gåtts igenom nu.
började med idrottsprov imorse, och det kändes faktiskt helt okej.. får hoppas läraren också tyckte det.
Vipanloppet efteråt, jag ska vara så kass och säga att jag faktiskt gick hela (A), 8 km på 1 och en halv timme. måste säga att för vara mig så var det bra (yy).  

jag älskar dessa kvällar med en kopp te och levande ljus.

Godkväll,

Nyss gjort iordning en kopp te och satt mig här för att kolla igenom lite mail och sådant, väntar mestadels på mail ifrån min och kirrans kära vän i Kreta.    det går trögt men får oftast svar, härligt att man kan hålla kontakten ändå ju.

tog bussen in till Lund imorse, begav mig bort till Espressobar med My för att inhandla en fralla och en kopp nybryggt kaffe. det var mer än guldvärt så tidigt på morgonen.   Tog tåget in till Malmö, mötte upp Rebecka på stationen och sedan blev det buss och vandring till Hilton.
Hotellet var väldigt fint och verkligen klassigt. jag hade nog inte tvekat på att ta emot en praktikplats där.
vi får vel se när den tiden är inne för mig också, någon gång nästa år antar jag. hihi
Skolan har annars varit skön, Måndagar och Tisdagar är mina favoriter, mest för att vi har hotellkurser hela dagarna, och för att det är så himlans kul.   ett plus i kanten att vi slutar hyfsat tidigt också nämligen mellan tre och fyra.

Blev en runda på Nova Lund med älskling, hittade ett par snygga skor som jag ska in och handla i helgen tror jag, och sedan blir det till att hitta en jacka också. sen är jag nöjd.
ska försöka sova nu med min pojke brevid,  planen för imorgon är att vakna någon gång vid åtta för att ställa mig på tränningscyklen en kvart och sedan duscha och äta, och bussen till skolan.   börjar ju inte förens 11:15 imorgon. härligt säger jag bara!     godnatt, och sov gott (:






det kommer inte funka utan din närhet.

jag älskar dig och jag vill inte vara utan dig.    det är du som hållt mig uppe och gett mig en ny syn på livet.
Jag hade lika bra kunnat sjunka in i min depression igen.  jag lyckas inte mer.    jag hoppades på ett evigt liv med dig. jag har fördärvat allt och kommer aldrig mer få känna lyckan.    men för mig är du älskad, du är hjärtat i mitt.
  

jag vill förändra det..

Gårkvällen var kanske inte den bästa, hade en jättemysig kväll med robin. tyvärr slutade den dock inte lika bra.
Vi har faktiskt jättemysigt tilsammans, men det ända vi gör numera är mysiga hemmakvällar, det börjar bli tröttsamt. vi måste förändra vårt förhållande, jag ska klara det!
Tog king caben till Rödde igår där race teamet hade fest. mysigt och trevligt att träffa dom.   var där en stund, kollade på racefilmer och sedan vid halv två begav jag mig hem med pappa.  somnade vid halv tre någon gång.

Vaknade vid tio imorse, och har redan hunnit med en himlans massa grejer.
käkade frukost och tog med mig en kopp te upp på rummet och chekade irene huss nya film, guldkalven, den rekomenderar jag verkligen (aa).

Komm nyss hemifrån Sjöbo med mamma, handlat mat och pratat ut om en hel del. tack <3
ska vila lite. behöver nog tänka över mitt liv numera..    det ska bli en förändring på allt. sen hur det slutar får vi se.


mensvärk och blomsterhandlen

Blomsterhandlen är inte min favorit riktigt, speciellt inte när man har världens mensvärk.  vilket janni har idag!
Vaknade med världens värk, käkade frukost och kilade ner til blomsterhandlen i byn med mamma.
Ska alldeles strax också plugga lite på mitt traktorkort som jag har fått ny uppskrivnings tid till, nämligen den 9 oktober.   Ja, jag har ingen anning om hur jag ska hinna med både det och mina projekt i skolan. anyway ikväll blir det förmodligen mys med min underbara, får jag iallafall hoppas på.   hörs sen!

P.S I love You

Nyss kollat på "P:S I love you" .    faktiskt ganska bra och rörande.
det är nog allas kärleksmardröm.      anyway, mamma är påväg hem och jag hoppas hon har tänkt ut en riktigt god middag till ikväll, för jag behöver verkligen piggas upp lite.   Sängen gör mig bara tröttare och tröttare, föresten jag har kollat upp en säng som jag vill ha, enligt robin så ska jag ha en dubbelsäng, undra varför? haha .. han tror nämligen att han ska få sova i den? , dream away babe.

här får ni en bild på min blivande säng!  (tror jag)



Onsdag

en ny dag och nya händelser

vaknade upp i älsklings sköna säng imorse, på tal om sängar så måste jag säga att den sängen som jag har nu ska snart skrotas, haha!   den knakar och gnisslar och gör sådana hära konstiga ljud ifrån sig, wiierd.  
Nej, jag ska iallafall ha en ny, så ska sätta mig vid datorn nu en stund och chicka igenom alla slags hemsidor som säljer sängar, för en ny ska det bli iallafall.

Anyway.    vaknade imorse jätte pigg och hade redan igår bestämt mig för att bli hemma, anledningen är vel mestadels för att jag har matte lektion idag, och jag hatar matte och visserligen blir det inte bättre av att jag blir hemma, men jag måste ha extra hjälp och den jävla idioten, ursäkta.. han hjälper mig inte. 

robin palm! <3

jag är så trött på mitt temprament, antingen har jag fel på lungerna eller så är där något annat fel.
När jag snackar så får jag svårt att andas, och istället andas jag tungt. Förkylningen gör det dock inte bättre.
Så man skulle kunna kalla mig sjuk just nu.   Funderar på att ta det lungt och bli hemma imorgon och mysa med mig själv. det behövs tror jag! ..

Sitter hemma hos min påg nu, och ska nog alldeles strax bege mig ut till honom i garaget, där hela hans liv egentligen bor. cross cross & cross , jag undrar var jag finns? haha, nej nu ska jag inte va på det viset, han visar kärlek så det så.
jag älskar honom!    ska ut dit nu en stund, sedan blir det idol och mys.   ha en bra kväll . 


/ janni


en trött janni.

nyss hemkommen, jättetrött och nästan halvtsur på mitt schema som bara kan ta och dra någon stans.
Jag har verkligen världens sämsta,   kvart i fem och halv fem är inga tider man vill sluta, och när jag väl slutar de tiderna så är jag hemma ungefär efter sex nång gång.   Det låter kanske chill men egentligen inte.
Ska snart käka och ta en runda med min vovvsing, och kolla igenom spansk läxan tills imorgon, sedan blir det att packa en väska och kila iväg till Robin, sova där inatt antar jag.  och mys ikvälll!
ha en bra dag chiks, fast jag skriver nog en gång till innan jag kilar. puss så länge!

datorkunskap


Just nu sitter jag på världens tråkigaste lektion, nämligen Datorkunskap.
Eftersom mina hotellärare är i Spanien så fick vi äran till att ha datorkunskap och ändrat schema.   men gud vad tråkigt.
Visserligen så börjar jag sent och slutar hyfsat tidigt, så det får gå ann dessa två dagar.
Slutar lite över tre idag, och ska då bege mig in till Stan för att möta upp min pojke, och sedan bussen för att hämta min laptop.      som jag har varit utan i 2 veckor nu.
måste fixa vidare här nu, hörs ikväll!

FÖRESTEN, VÄRLDENS BÄSTA BEX SITTER BREVID MIG JUST NU OCH VRÅLPLUGGAR!

STF haväng / tävling meca raceway

äntligen hemma,   visserligen har det varit kul.. men jag har faktiskt haft en himla hemlängtan :(

träffade klassen igårmorse och begav oss sedan med buss till brösarp ute på Österlen, otroligt fint.      sedan vandrade vi där ifrån 1 mil till STF havängs vandrarhem.    åh jag bara älskade stället.      nackdelarna med hela alltet var nog att det blåste något fruktansvärt och jag pallade knappt röra på mig.   man blev helt stel och trött av allt.    aktiviteter och mat ordnades där!      

Vaknade imorse klockan sju.     oj vad tidigt det lät! haha .. bäddade ordning min säng imed att det var lika bra eftersom vi skulle bege oss ifrån vandrarhemmet redan klockan nio.
käkade frukost och gjorde vid mig, sen blev det 4 km till busshållsplatsen.        och nu är jag hemma.
jag stor trivs i klassen och tre år med er kommer bli helt otroligt skoj.


Nyss duschat och väntar nu på min kära påg som ska komma och lämna sitt busskort till mig.  
en hemsk grej hände nämligen.
Eftersom jag ska sova nere på Banan i Malmö ikväll så packade jag mina grejer och skickade med dom till Peter och Pappa som drog ner dit vid ett tiden.       i där hade jag tydligen lagt min plånbok, med pengar och kort i .  MYCKET BRA JANNI!      så drf ska jag låna robins kort.  tack älskling <3

hemma igen på lördag kväll eller söndag, får se hur jag mår, just nu rinner näsan och ögonen hänger , (aa) haha.
ha en bra helg!    

HAVÄNG med klassen!

Godkväll alla.
bloggen har stått stilla nu ett tag, eftersom jag varken haft tid eller ork till att skriva.   visserligen funkar inte min laptop iheller som är på lagning, så just nu använder jag mig av pappas stationära kontors data (a)     får hoppas min egen kommer inom kort.     
Skolan har varit kanon dessa tre veckorna, trivs jättebra och känner mig redan hemma med alla i klassen, skönt att man kan vara sig själv och inte behöver göra sig till för att passa in, det hade jag inte klarat i längden iheller kan jag säga.

var nyss ute och sprang en runda med hunden,  ska hoppa in i duschen och sen packa min väska inför imorgon.
Imorgon ska jag ta bussen in till Lund som vanligt fast istället möta upp min klass på centralen vid nio, för att sedan ta buss ner till österlen, ( brösarp, tror jag )    därifrån ska vi vandra ungefär 7 km till ett vandrarhem för att sova över och umgås.      låter jätte trevligt, hoppas vädret blir bra också för den delen.     det sägs att haväng ( som stället heter ) ska vara jättefint och mysigt, så får hoppas på mina förväntningar. dvs mycket höga!



gården/vandrarhemmet vi ska spendera vår natt på.




åh, vad det ser mysigt ut.  jag hoppas verkligen på sol.

dagen efter.

Jätte trevlig och lyckad dag/kväll igår.
jätte mysigt , första gången jag var på bröllop också och det var kanske inte det jätte roligaste men det var helt okej. det är kul att se ett lyckligt par tillsammans, och det är dom verkligen. fest i veberöd på kvällen, också helt okej! , mycket mat och dryck.    kom hem vid två tiden, och gick därefter och la mig.

idag vaknade jag vid 9 och det är så konsigt oftast, för att när jag druckit vaknar jag extremt tidigt dagen efter, men går jag och lägger mig vid 1-2 på natten utan att dricka då sover jag säkert till en 10-11 dagen efter, hel skumt.   anyway..
GRATTIS TINA & FREDRIK NIMTOFT.     all lycka i världen till er.

min söta pojke har sålt sin cross idag, så jag antar att han ligger där hemma och gråter just nu,    haha nej det gör han inte. han är på Sturup Raceway och jobbar, och så småningom kommer han hem, gissar på 5 tiden, då blir det att bege sig in till Sjöbo för att köpa ny cross, he's a crazy boy.          men jag älskar dig .

/ janni



Bröllop

Jag är så trött och dagen har gått så fort, det är helt otroligt!   ..  vaknade imorse vid 10 tiden och gick ner och käkade frukost med familjen och ett par till.   trevligt tack.     följde sedan med Thomas ( en kompis till pappa ) hem till hans fru.    min favorit iaf.    där fick jag världens service, alltid lika kul att komma hem där, jag lovar till hundra att man blir uppvaktad som en prinsessa.       bad med oljor och levande ljus kan inte bli bättre.       och nu sitter jag här i min klänning och ska alldeles strax bege mig till toaletten och fixa håret och sminkningen.     sen är det dax för bröllop.  

FEST IKV!

ebbblapaj.

nyss fått i mig en skål med äpplepaj som mamma så snällt bakat under tiden jag hjälpte pappa där ute med brännet.
duschen var väl behövlig, och blond mousen är inpackad och ut sköld, så nu väntar jag bara på att håret ska torka för att se resultatet.   .. skolan imorgon, slutar två och sen blir det en runda på stan, förhoppningsvis köpa skor och höstjacka.
 
ska dra mig till sängen nu, ciaaao


du tvekar, ja tvekar... vad händer?
vad vill du,    jag vet snart inte vart jag hamnar..

Harley



detta är min söta vovve som fått glasskärvor i sig,  usch..

( som valp,    NU ett år äldre )

i become indignant..

Godmorgon,

vaknade vid 6 imorse då mamma väckte mig eftersom jag egentligen skulle upp för att göra mig iordning till skolan.  
mitt val var att stanna hemma, så tre timmar senare gick jag upp, hih ..
kom ner till vardagsrummet där min söta rottis vovve ligger, och jag satte mig vid datan en stund, chekade mail osv.   
.. då kommer min vovve och knapprar på något och jag försökte öppna munnen på han, men den kloke svalde då grejerna, ut kom ungefär 3 bitar glasskärvor.  jag blev livrädd och flög på telefonen, mormor - moster vad skulle jag göra?
mamma svarade inte, typiskt ett tandläkarbesök.        laga en middag till honom, eller ge han sparris fick jag till svar.
sparris hade jag dock inte hemma, så jag fick sätta igång och laga en middag klockan 9 på morgonen, pannbiff, potatis & sås blev det.    det var verkligen tacksamt kan jag berätta också!      varit ute en runda med honom nu, och det verkar inte som det är något jätte allvarligt, men allt kan komma under dagen, så avaktar och ser.   

usch jag blir helt upprörd när sånt händer.

anyway..        har precis satt på riskokaren,      ris & chicken kebab är en helbra lunch.  
ett släktpar ifrån Hälsingland kom ner för en stund sedan imed att det är bröllop på lördag, och har för en stund parkerat deras husvagn på våran gård, trevligt.      
Måste börja ta tag i mitt motionerande igen, har knappt blivit något på sistone.   Skumt att mitt horoskop som jag läser varje dag också talar om att jag inte är pigg på att motionera mer, men det handlar inte om vad jag är pigg på eller orkar, utan det ska göras.

duschen sen och lägga i en packning i håret,   blonde mouse.        

ännu en dag närmare döden.

ännu en dag, och ännu en dag närmare döden.   jag har blivit så fullkomligt deprimerad på sistone.    helt utan anledning oftast.       dagen har varit lugn, vaknade upp hemma hos Robin, begav mig till bussen vid åtta, fick bli en sväng inom på sjöbo busstn, och sen vidare till lund för att möta upp min kära vän Maaauri.  Blev även att fint besök på ICA Malmborgs,   jag hatar dagar då jag glömt att käka frukost, eller ja glömt är ett dumt ord för vem glömmer en sådan sak egentligen?
jo grejen var det att jag bestämde mig istället för att ligga kvar i sängen dom här tio minuterna istället för att få i mig något att äta.     .. så därför fick det bli ica,      en baguett och en fanta   + rostade & saltade solroskärnor.  

Stack till skolan och påbörjade min första lektion, Matte A .    jag var död som en sombie och ville bara ut från rummet, och så blev det.     lämnade skolan och stack till mammas arbete, fick i mig lunch där och sen bussen hemåt.  sköönt.

Nu sitter jag här och funderar på om jag ska bli hemma imorgon eller inte,   det är knappast lönt att gå upp tidigt på morgonen och stressa som en halvidiot och sen komma till skolan med världens huvudvärk och knappt hänga med på lektionerna.     .. som det ser ut nu så blir det sängen hela dagen imorgon! mjaauw.
äsch.     sov gott

Måndag 1/9

ny dag och ny måndag! hih (a)    har haft hotellkurs ungefär hela dagen, fast avslutade med livskunskap och hälsa nu sista två timmarna.      ska förmodligen ringa till petra snart och höra med henne om hennes treor slingar och färgar, dvs petra som är frisörlärare på polhem skolan i Lund.


du får mig att må bra, ibland alldeles för bra och ibland hemskt dåligt pga att jag behandlas för snällt.
det funkar inte, jag ska inte behöva vara någon tjej som ska behandlas som en prinsessa när jag behandlar dig helt annorlunda. du får gärna va dig själv. för jag tycker om dig minst lika mycket ändån.    du är så snäll och fin att jag snart inte klarar av de ;s    men jag älskar dig!


RSS 2.0