THE STUDIO

Den 6:e November  är jag bjuden av Rebecca att följa med henne till THE STUDIO i Malmö och bli stylade samt fotograferade.   Får hoppas det blir några bra bilder, nu återstår bara vilka kläder jag ska ha med mig.  
En tubbklänning är iallafall bestämt, så jag måste nog kolla igenom min gaderob en runda till eftersom där ligger himmelskt mycket kläder som jag knappt använder och ens vet att jag har.




saknat sbis.

IM ALIVE   - celine dion ..    toppen skön låt (y)    fyra stjärnor ifrån mig alltså.

Idag har det varit jobbigt ;) jobbat och slitet, till sällskap fick jag Mattias Glans, trevligt och träffa han "lilleman" igen!
Nyss käkat en god middag, thai mat.     fast hemmalagat! riktigt gott. Det var nog också för att det var jag som fixade ihop det. hihi ..
Helgen är snart här och jag har ingen som helst anning om vad som händer, eller jo det har jag ju egentligen men jag har svårt för att bestämma mig.    
Antingen ska jag åka ner till Danmark och kolla på custom show där pappa är och visar upp sin racebil men då måste jag ta tåget ner imorgonkväll eftersom dom åker dit imorgonbitti och då jobbar jag =/ .
Aja, alternativ två är att jag stannar hemma och njuter av ledigheten och pluggar på mitt körkort.    äsh, jag får se.

NYA SKOR & arbete imorgon! ;(

wiiiho nya skor.     Åkte ner till Lödde idag och köpte mina skor, men när jag väl var där testade jag ett par andra skor också, och jag stod nog och vela ett bra tag, grejen är den att det var ett par stövletter och jag har redan ett par, så jag tog kängorna.    mycket bra val nu efteråt känner jag ;) haha.
PURPLE RAIN högt som satan i rummet just nu.     ska lägga mig om en stund, ska trots allt upp och jobba imorgon. det känns hemskt faktiskt. men vad gör man inte för lite pengar?   hihi.  det glädjer mig när dom kommer iaf.
Snart helg igen, vilket betyder att pappa ska till danmark med racebilen, jag funderar på om jag ska stanna hemma istället och plugga på mitt traktorkort, måste ha det nu innan det blir riktigt kallt.     det får nog bli så.   
sov gottt, <3

Fika hos mormor är aldrig fel!

Nu är jag färdig med precis allt, så nu väntar jag bara på att bussen ska komma.

Just när jag skulle sätta mig ner för att kolla på BlondinBellas tv sändning i vakna med the voice så ringde mobilen.
"du älskling, kan du köra hem till mig och hämta mina kawasaki skor, annars kan jag inte följa med och handla skor idag"   - jag blev totalt tosig. men jag kände mig tvungen, så istället för att kolla på BlondinBella fick jag cykla hem till Robin och hämta hans jävla skor. skitsamma.  

Jag ska inom en runda hos mormor, fika och mysa!   och sen blir det tandläkaren vid ett tiden.    Och sedan stan med Robin <3



Tidig morgon idag också!

Vaknade för en timme sen ungefär, åkte hem ifrån Robin och mötte pappa i dörr-öppningen. lika glad som vanligt, fast dock lite gladare eftersom han igårkväll köpte en sopmaskin. Ja' jag vet att där måste vara något fel på han, för vad ska man med en sopmaskin till när man bor ute i skogen? . aja, roar det han så kan det vel gå.

Slog nyss på tvn, vakna med the voice på kanal 5 Stockholm.  ett perfekt sätt att vakna, för det ända dom gör är skrattar, och klockan 8,30 besöker BlondinBella studion, så missa inte det!
Ska alldeles strax göra iordning lite te och en solrosmacka.

ångest - plockgodis & planering?

Som jag tidigare sagt så har jag bestämt mig för att börja äta nyttigt och utesluta godis m.m    men så bra gick det inte kan jag säga.  Nu ikväll när jag kom till Robin hade han världens finaste skål fram dukat med bara plockgodis, jag höllt på att gå under och visste knappt var jag skulle ta ivägen, visst är det sjukt att man får sån ångest bara man ser en godis skål? åh! anyway jag kunde inte hålla mig. så det blev kanske 10 bitar, men det får va det. för jag tänke inte äta mer, kanske en gång i veckan kan gå bra.  det får vara mitt mål.

House står på tv-listan ikväll och sängen definitivt. 
Imorgon blir det ett besök hos tandläkaren, ska prata lite om blekning. måste ha det!, känns som mina tänder förstör hela mitt ansikte? =(
Efter tandläkar besöket får det bli ett besök hos mamma på hennes jobb, kaffe och fika, super (Y) , därefter bege mig in till stan för att möta upp Robin, och sedan ta bussen ut till Center Syd, jag måste köpa skor.   

Julen är snart här hos oss.

Det är snart mindre än en månad kvar tills julafton är här!  jag längtar så fasligt mycket.
Min önskelista är ganska enkel, dvs nautilus gymkort & en ny säng.  ungefär!     
Själv måste jag snart iväg och handla lite julklappar, till mamma är redan fixat, och pappa har jag verkligen ingen anning? tips kanske!!
och till robin?! , oj jag måste nog fundera en hel del på det.  
Nu ska jag lägga mig i sängen och plugga körkorts teori, hörs senare!

åh vad surt..

ÅH VA SURT!      Igår var jag som sagt på Nova Lund med Rebecca, där hittade jag ett par sjukt fina och sköna kängor/boots.    och när jag väl kom fram dit var där bara strl 40, och tydligen är jag väldigt storfotad så jag har strl 41, tycker det låter konstigt faktiskt, för mina fötter är inte så stora, anyway.. dom hade inte 41 och jag blev sur och kassabiträdet sa då att dom hade ett par i löddeköpinge och ett i malmö, men hon trodde inte man skulle lita på det.. så jag blev ännu surare och gick därifrån sur faktiskt. haha (a)    sån är jag!     så jag får hoppas jag hittar ett par snyggare som överväger dom ;p



sådan dag.

Ännu en dag med fint väder.    
Mitt nyttiga liv börjar idag, och jogging varje dag ska också ske ungefär en halvtimme om dagen får räcka.
Rebecca åkte nyss hem och jag sitter här själv och deppar, nej det gör jag inte.. vi färgade hennes hår igår och de blev ganska orange/gult tyvärr. så hon skulle snabbt in på tempo nu på morgonen och köpa färg, stackare raring =( haha.
För min egen del blir det lite städande nu, och sen en runda till sophie tror jag, och sedan jogging och pluggande. en bra dag planerad.

WETSEAL IN US

              

 



          




Det är kul med stilar, och ett besök på www.wetseal.com borde vara ett måste! chika in där.


borde planera bättre trots allt..

Tog mopeden hem vid sju tiden, käkade frukost & fixade mig,  och nu är klockan 08:33 och jag är redan finished.  Så nu ska jag bara vänta i ytterliggare en timme tills min buss går, fan va dåligt planerat janni!
Jag har även  kollat upp lite tider och så, ungdomsmottagningen i lund har drop in idag mellan ett och två, och jag ska dit en snabbis, hur det än lät =) haha.

Jag bloggar igen när jag är hemma, förmodar att det är ikväll någon gång .   ha en trevlig dag! ciaao

du är så vacker

ROBIN PALM         -  jag älskar dig!



En allt för tidig morgon.

Godmorgon!

jag vet knappt vad jag gör uppe så här tidigt egentligen.   Robin gick upp vid halv sex och naturligtvis vaknade jag också och kunde inte somna om, så jag planera att sätta mig här en stund, si sådär en kvart kanske, bara det att nu har jag suttit här en timme strax, hah (a) tur att MTV livar upp min tidiga morgon.

Min dag ser ut så här idag:
rebecka kommer till mig vid tio tiden och dumpar sina grejer, imed att hon ska nanna och sånt mysigt hos mig ikväll, efter det gör vi oss iordning snabbt som satan, för en halvtimme senare går vår buss till sjöbo, och sen därifrån till Lund.
Tågåkande & färga hår är dagens händelser.     en massa kaffedrickande hos sophie ska det också bli.

ska sticka hem om en timme ungefär, och fixa mig, sen ska jag väl förmodligen käka en mysig frukost med min vovve.

Johnossi - 18 karat gold FAN VAD BRA !


Idol ikväll!

Idol ikväll!     
Robin Ericssson ska vinna det, asså det är bara så. han är så grym så det knappt är sant.
Ikväll är det en delfinal, och om jag själv får välja så ska Lars eller Anna åka ut ikväll tyvärr. de andra är så sjukt bra!
får hoppas kvällen blir skoj,  den ska spenderas hemma hos familjen gunnarsson i deras sköna soffa hih (a) sen får jag antagligen dela säng med min pojkvän, och crosstävling imorgon!   jag saknar & älskar dig robin!




vi har alltid lika kul tillsammans, Sophie!

Universitets sjukhuset

Lund Universitets sjukhus är ju inte lite stort! , fast jag har rätt bra koll på var de flesta husen är, det har dock inte sophie! haha måste skratta lite alltså.       Jag tog bussen ner till sjukhuset för att åka med sophies mamma hem, och sen kom sophie också, bara det att hon var på andra sidan sjukhuset, och ni som har varit på sjukhuset ni vet hur stort det är , det verkade dock som att sophie aldrig varit där, stackars henne! vi hitta henne till slut haha..

Dagen har annars varit tråkig, jag känner mig så deprimerad och jag märker på mina klasskompisar att dom också märker det och tar lite avstånd.   Farfar ligger på sjukhuset med prostatacancer och jag har allt i huvudet just nu som jag går och tänker på , tur att det är lov denna veckan som kommer så jag kan koppla av lite, om jag nu inte ska jobba. vi får se!


jag älskar hösten.

Mitt rum ser ut som ja, jag vet inte riktigt vad.   Fint är det iallafall inte!     

Min dag har varit sådär, gick på mattelektionen imorse imed att jag har prov imorgon, det får gå som det går så jag orkar inte lägga energi på det eftersom jag inte ens får in det i huvudet.   Därför borde jag egentligen lägga energi på det men nej inte ikväll, haha (a)
Stack bort till mammas jobb vid tolv och käkade och myste lite där, sen kom robin, och sen begav vi oss hem!   och nu har jag nyss varit ute med Harley en promenad, jag älskar hösten.   

Nej, nu ska mitt rum storstädas, och sen ska jag lägga mig en stund vid tvn,    bloggar senare :)

Neeeeew Daaay!

Godmorgon!

jag vill bara packa en väska och dra mig utomlands, jag vill verkligen nu !

bussen går om en timme ungefär, och det stör mig att jag redan är klar med allt, så jag borde göra en planering på mina onsdagar (a) haha. ajja då!       skola till tre tror jag idag eller halv fem, så jag vet inte riktigt när jag är hemma. men får allt se.          ska iaf packa min skolbag nu, hörs ikv <3

vänner är inget för mig.

VÄNNER!

jag är ingen tv människa direkt men när jag väl har tid sitter jag här för mig själv, tex när robin är ute och meckar så försöker jag smita in och sätta mig vid tvn en stund för att se på just det jag själv vill. Idag råkade det inte vara något intressant så det fick bli "vänner", alla snackar om det programmet och enligt mig själv är det inget vidare..
urkasst!

denna tisdagen !

Denna kväll är jag på ovanligt bra humör, brukar vara trött som ett ass varje kväll men just denna är jag hyper speedad, ja jag vet inte varför!   Skolan idag som vanligt, gått igenom en massa Serveringsteori eftersom jag serverade i Vipans Restaurang igår, och det skit bra alltså, det var jättekul och nästa vecka blir det servering både måndag och tisdag för min del, fan vad kul säger jag bara!
Skolan för övrigt är´tröttsam, matteprov på onsdag och jag känner inte ens för att öva, jag vet redan hur kass jag är och även om jag övar får jag inte in det i huvudet, så jag vet inte om jag ska skita i det än. anyway..  

Crosstävling i Hörby på lördag, då min älskling ska köra och jag titta på, borde vara tvärtom egentligen, för jag är ju trotsallt lite bättre än han.. (aa)    äh ska inte snacka skit om mina talanger inom det området nej! hihi..

gud jag är så mätt!

Gud jag är så mätt!    Pappas kött & kål soppa är så himla fräsh och god. den är helt enkelt oemotståndlig!
Det blev ingen Kävlinge ikväll, visserligen är jag rätt trött så det kan vara skönt att koppla av lite hemma också.
Pappa kom med förslag att hyra film & köpa gottis och mysa ikväll, det kan vel vara en bra idé?
för det tror iallafall jag.     


nu ska jag lägga mig en stund i sängen och vila & kolla på "6 points"

morning morning.

Godmorgon!

Kan börja med att säga att min kväll med flickorna på byakrogen igår var super!  god mat & gott sällskap.
Skulle ju egentligen bege oss till vindskyddet en runda där det var fest, men efter att vi ätit klart och så, var klockan tio och jag var rätt trött och de övriga med, så vi begav oss hemåt! skönt de (:        Imorse åkte Sophie till Londin i tre dagar, lyx för henne!            Jag har hunnit med hemskt mycket denna morgonen, och just nu städar jag!   för det är jag bra på.

hörs sen, måste bli klar med städandet!

party party <3

NU sitter jag hemma och sunkar hos såfi! I väntan på att hon ska packa klart sin london-bag.
rätt avundsjuk kan man säga, men vädret i London är inte speciellt fint imorgon har jag kollat upp, så det är några fördelar med att bli hemma i sverige!   , den menningen gillade inte sophie.  "meen åh jag ska bara springa i affärerna och det är inte utomhus"  jaja anyway.

Ikväll blir det mina daomår på restaurang & sen vidare på party party (F)       
CIAAAO!

Godkväll!!

Godkväll!!


Just nu sitter jag i Robins soffa efter en varm och härlig dusch.   blir en massa tv tittande ikväll, lyxfällan & bröllopsform står på min lista iaf, sen om Robin accepterar det är en annan femma. haha!
Han är dock väldigt osocial just nu, sitter nämligen och pluggar historia.  ajja.   ska försöka få tag på rebecca nu, måste hitta på något imorgon!   ha en god kväll.    puss & godnatt.

2 dagars vistelse i Ängelholm.

föresten, i tisdags åkte jag och min pojkvän till Ängelholm för att träffa hans moder, hon är jättetrevlig och söt.    Det var kul, vi landa med tåget vid fem ungefär och sedan blev det en runda till ängeholmsbukten, som jag aldrig har sett. underbart vackert.  ängelholm var hyfsat stort och jag hade nog aldrig tvekat på den staden!
en härlig restaurang på kvällen blev det, och sedan mys med chips & dippa och sååklart plockgodis. maha.
Tåget morgonen därefter vid 9 eftersom skolan väntade sen .     Var framme i Lund vid 10 och begav mig till skolan som började 11 :)      vilka dagar.      jag älskar dig robin.

här nedan finner ni några bilder på min vistelse i ängelholm.



Ängelholmsbukten, så fint!




Klitterhus,  ett kärt hus som låg precis vid bukten.



jag och min fina pojkvän!

ordning och reda tycker jag om.

Jag har nyss fått i mig en god middag, nämligen snitzel med råstekta potatisar & gröna ärtor! låter inte det helt ofattbart gott?        Skolan idag gick ganska snabbt, fick tillbaka mitt spansk prov som jag skrev igår,  det gick bra, blev ett vg.  
glömde nog berätta att jag fick mvg i hotell A ? jag blir så glad när jag ger mig själv framsteg, happy for janny!
Om en stund ska jag packa min lilla bag och bege mig på cykel ner till robin som bara bor en km från mig.  det är så skönt att ha han nära, hih*        Ikväll annars blir det nog mys framför tvn, ska plugga lite och läsa engelska, annars ska jag umgås med min vackra pojkvän.        Skola imorgon, och efter det blir det en sväng till H&M för att införskaffa nylonstrumpor till serveringen som jag påbörjar på måndag. superduper!    Inom mormor också en sväng, ska nämligen få min kjol upp fållad.   hih!     nej nu ska jag bege mig, vi höres!   CIAAAAO


världens finaste pojkvän.

Oh vad jag har det mysigt just nu!   Sitter hemma hos Robin i hans nya rum.   super mysigt. i love it.
jag bara älskar älskar min robin!     ska mysa vidare nu, hih (aa) hörs .     GODKVÄLL!



jätte trevlig gårkväll!

hiihi vilken trevlig kväll det var igår.    fest hos Sonny.     vilket underbart folk <3
var hemma vid ett tiden, och flög ner i sängen.      skön må jag säga!    

Nu har jag nyss gjort mig iordning, uppsatt hår blev det också, känner mig ganska obekväm i det, men jag får vänja mig.   kan inte alltid ha nersläpt (a) haha.
Burlöv Center alldeles strax med familjen, även min pappa! , det är en upplevelse och se han följa med oss på en shoppingrunda.    Ska inom Telenor också då min telefon bara klyddar, så de får göra något vid den.
Jag bloggar mer när jag kommer hem, ska kila nu.    CIAAAO

Ac/Dc biljetter!

Hela min lördagsmorgon har jag försökt beställa konsert biljetter till AC/DC som kommer till Globen i Sthlm i frebruari,    Två datorer hade vi igång här hemma, och ytterliggare en hos Gunnarsson,    tyvärr blev det inga biljetter, men jag ska ringa ticnet nu varje vecka, kan ju hända att det kommer retur biljetter.  

Övningskört och sådant har jag också hunnit med.   Skulle egentligen till Burlöv Center med mamma idag och fixa min mobiltelefon, men så blev det inte, utan det får bli imorgon!  

Nu ska jag återgå till min städning av rummet samt lite pluggning.

Ännu en underbar fredag!

Hej Allihopa!

Min kväll har varit helt fantastisk, det är väldigt sällan jag gör något med min familj så ikväll begav vi oss till en restaurang, det var betydligt mysigare än att sitta hemma och äta en god middag!    sådana hära undantag behövs mycket tycker jag.    Nu är det inte så att det är jätte sällan vi är ute och äter men det händer inte varje vecka om jag säger så.    haha..        Dagen annars har varit lugn, skolan och sen blev det en runda till Sony Ericssons kontor och lager tror jag det heter, där trodde jag att jag skulle få hjälp med min telefon som jag köpte för ungefär tre månader sedan,  jag berättade vad som var problemet och han förstod men tillbaka fick jag då som svar att han kunde ta in den för att laga den och sen kunde jag få tillbaka den om ca 4-6 veckor.   Jag blev total sur, det funkar definitivt inte, jag klarar mig inte utan telefonen, och det talade jag om för han, han bad mig ringa telenor där jag köpte telefonen, så det ska jag göra imorgon! får hoppas de kan hjälpa mig iaf, telefonen var väldigt dyr så jag kräver att dom får göra något.

Kikade nyss in på debatten som BlondinBella var med i igår,  jag tycker hon är superläcker, däremot var det inget vidare bra program, och hela helheten om alkohol är ett onödigt prat, alla vet att ungdomar dricker, det kommer aldrig stoppas.
anyway, nu ska jag plocka undan lite på rummet och gå ner till gästerna som sitter och myser, ciiiiaaaaaaooo

alldeles slut .

GOOOODDDDERKVÄÄÄÄLL!

jag är jätte trött efter denna dagen och ska alldeles strax hoppa in i duschen.     Började skolan med Matte imorse vid åtta tiden, sen slutade dagen med skolfotografering vid fyra tiden.   Och jag orkar knappt hålla mig vaken alla dom timmarna man spenderar i skolan på ons - torsdagar! ,    det är jätte långa dagar och jag hoppas schemat ändras snart (a)

Ikväll tänker jag ta det jätte skönt, måste mysa med mig själv, förhoppningsvis kommer kanske min pojke!
annars blir det att kurra ner sig i soffan med harley och kolla på tv och äta popcorn ikväll.  är trotsallt hemma själv!   så det är då jag får passa på att utnyttja tvn :) haha..

Imorgon blir det skolan mellan 8-15 , sen får jag se om jag hinner in till Sony Ericsson, min mobil klyddar, så ska dit och se vad dom kan göra åt saken, jag betalade 3700 för telefonen, och då måste där finnas något dom kan göra tycker man.       vad som händer imorgonkväll har jag ingen anning om, någon fest kanske?

fullspäckat & viiiilaa

Äntligen hemma ifrån en fullspäckad dag. visserligen älskar jag att vara ute och fara, men det finns inget skönare än att komma hem och koppla av,   anyway!    Dagen har runnit iväg tycker jag,    började med skola till två,    hade först ett föredrag ifrån HBT dvs, Homo-Bi-Transa,   väldigt drygt men säkert sammtidigt hemskt nyttigt.
Uppskrivningen idag gick däremot inte så jättebra, det kändes inte bra och jag vet inte varför men jag tror jag hade behövt plugga lite mer,  synd att jag inte får göra en andra chans =/   får hoppas på ett bra resultat som sagt!

Jag fick höra världens hemskaste grej idag,    en pojke på polhem som gick ettan tog självmord i fredags.     ryktet säger att hans flickvän dumpade honom och några andra problem, usch vad jag tycker sånt är hemskt.      hoppa från 8:de våningen?, man bara ser sitt liv fara förbi.    

Nuuu ska jag bara ta det lungt, jag känner att det är ett måste.     plugg och plugg har dessa närmaste dagarna bara bestått av och jag måste vila mig lite, ska lägga mig en stund och dricka en massa vatten :) , ha en härlig kväll!

skrivningen sker imorgon -

Imorgon har jag skrivning i Hotell A,     nu börjat jag få ont i magen.. som jag tidigare sa kändes det rätt okej igår iaf.    Men nu börjar det,   ska ta en promenad med Harley och sen plugga jätte jättemycket, för jag ska ha minst VG i ämnet! nu eller aldrig.       ha en fortsatt bra eftermiddag!

Malmö för en dag.

Planen för dagen blev inte riktigt som den var planerad.   
Var egentligen menningen att vi (jag, robin & andre) skulle följa med Andreas och Liza till deras restaurang som dom äter på när dom går i Skolan.      Vi mötte upp dem som planerat och begav oss sedan till restaurangen, vi möttes av blickar och kände direkt att det inte var någon ide att fortsätta innåt, så vi begav oss igen.     Anledningen till blickarna var nog att de inte kände igen oss eftersom ingen annan mer än elever från gymnasiet och höga status människor fick äta där.                 Istället gick jag och tjatade om min china-box som jag var riktigt sugen på! tyvärr var det bara jag så det fick bli något de andra tyckte om,  vad tror ni inte det blev? jo MC!      jag hatar det stället och tänker numera inte äta där.    jag är så trött på det, och snabbmat överhuvudtaget kan ta sig i röven.    fast  china får stanna hos mig ett tag till,   jag har nämligen tvingat min pojke att möta upp mig i Lund efter skolan imorgon för att ta en china-box i Malmö.   jag kan ju inte gå runt och va sugen några dagar till? hih (aa) tur vi tjejer oftast alltid får som vi vill, fniss*



jag måste ha världens finaste pojkvän.

PUU-dag!

Imorgon är det PUU dag, så jääävla härligt måste jag säga,   däremot har jag Hotell A skrivning på Tisdag, men det går nog bra, brukar kännas hemskt när det inte kommer gå bra, men denna gången känns det helt okej faktiskt!

Därför tänker jag, älskling & andre bege oss till Malmö imorgon för en liten shoppingrunda men också hälsa på världens finaste människor på Cybergymnasiet,     som dock inte har ledigt , hihihih (fniss)     LIZA & PFEIFFER <3

neeej!, nu ligger min pojkvän och gråter för att jag sitter här, sååå godnatt !

ofattbart hemskt!

Det är så sjukt!      Läste kvällsposten innan idag och såg reportaget om en tretton årig kille som var överviktig men omhändertogs av socialen pga "misshandel av sin moder"     misshandlen var bara påhitt, jag menar hur kan man anse att mamman misshandlat sonen pga att han var överviktig?;s    det är fullständigt sjukt.
Att man bara klarar av att sitta i tv och göra bort sig totalt som denna socialmänniskan gjorde.   Det borde vara hemskt.
Stackars pojke, och jag hoppas han får världens bästa hjälp!

Just nu sitter jag här medans robin älskling ligger i soffan och degar,   jag ska alldeles strax kurra ner mig där brevid också.   


robin, du är världens finaste.

Vilken härlig dag, visserligen regnar det men det är just därför det är så härligt!
jag älskar att kurra ner mig i sängen och kolla på en mysig film, under tiden det faller regn på taket.  åh mys.

Jag vaknade faktiskt rätt tidigt imorse, hemma hos min robin.
Idag kommer Polhems frisörlärare hit och klipper mig och några till,  det är mammas väninna så vi brukar göra så.
Det brukar bli skoj som vanligt.    Måste verkligen ägna mig åt läxor ett tag också, jag har ju avslutnings skrivning på Tis i Hotell A.        När den kursen är slut, vilket den är på tis, så ska jag börja plugga som fan på traktorkortet, för det ska jag ha nu innan vinter!   thats the plan.

Det behövs att komma bort ibland.

Jag är så trött på att vara hemma och höra skrik varje dag, det blir aldrig någon förändring även om det sägs att det ska bli det.          Idag vaknade jag upp hos Robin, så skönt att vara i hans närhet. 
Skolan till tolv och sedan begav jag mig hemåt, skulle egentligen sluta kvart i fem, men jag orkade inte mer. och stack hem och pluggade istället.     Jag börjar bli bättre på Matte faktiskt, tycker jag själv.   

Sitter hemma hos Sophie nu och det är skönt, ska äta nu, hörs sen!

RSS 2.0