nu bär det iväg

SÅ nu var allting fixat och klart, om tio minuter beger jag mig!    
ha det bra i sverige.      en veckas blogguppehåll för mig då ja.       kram på er <3

packat & klart

det mesta är packat just nu och digitalkameran ligger på laddning och även mobiltelefonen.
ska vara på sturup imorgon senast halv sex, så som det ser ut nu så känns det som att jag måste tvinga mig upp klockan 4 för att packa det sista, hanbagaget har jag inte ens börjat på,    .. stressigt!
ska snart ta och lägga mig, börjar bli lagom trött.. saknar robin också extremt, men det verkar inte som att vi ses nu innan min resa, så ja "/              godnatt & ha det bra här i kalla sverige..
bloggar nog imorgonbitti också, innan jag beger mig.  

11 timmar kvar

gud vad härligt!   nu är det endast 11 timmar kvar tills jag ska vakna återigen och upp för att göra mig iordning och åka iväg till sturup , där flyget bär av till kreta vid sju tiden.
ska bli jätteskönt att komma ifrån sverige och allt elände ett tag "/    jag kan faktiskt tycka att jag är värd denna resan, för att njuta och försöka må bra.       kommer ha ett gigantiskt problem bara, nämligen allt ätande.. det kommer bli långa promenader på kvällen . men trevligt det också,
första gången jag flyger dessutom, så jag har ingen anning hur det känns, men hört att man ska tugga tuggumin och lyssna på jättemycket musik, några fler tips kanske?

jag kom för en stund sen hem ifrån gunnarsson, där jag överlämnat mitt gymnasieomval på skrivet. som hon sedan ska lämna vidare till yrkesvägsledaren. tack för det sötnos.
NU ska jag faktiskt packa klart mina grejer och kläder, sen blir det en promenad med harley älskling.  

tisdagskväll

Godkväll,

klockan är 20:29 och jag har hunnit med en massa att göra, dels packat halva väskan, duschat och packat idrottsväskan inför imorgon.        utv samtalet gick hyfsat, vi gick igenom mina omdömen, och därmed kom vi fram till att jag kan höja mig i tre ämnen till, dvs matte - no - svenska.        träffade marcusraring en stund innan, så det fick bli en snabb sväng ner på tempo, glass och choklad (a)        nu har jag som sagt packat mestadells, lovade dock Sophie att vi skulle ta en kaffe imorgon och packa samtidigt, som det ser ut nu så blir det så, för packningen går fruktansvärt segt och huvudet domnar snart, och sängen börjar kalla!

ska försöka ringa älskling också, om han nu vill prata med mig. han verkar helt sur och allting går bara utför snart känns det som  "/     jag älskar robin.  

gymnasie omval, bekräftat

solen skinner och jag är fruktansvärt trött.  samhällsekonomi provet idag gick bara åt helvete kändes det som, jag går bara utför nu mera.  inte så konstigt iheller, som jag mår dvs.
sitter på biblioteket på skolan och har precis bekräftat mitt omval ang gymnasiet.

1;     turism & hotell  Lund/Vipan
2;     Samhällskunskap inr.  personal &  beteende  Malmö/Infokomp
3;     Samhällskunskap inr.  Social  Ystad

kalas för louise

jag känner bara hur magen växer av all mat jag ätit ikväll, firat Louise som blev fjorton idag så det blev grillat och en massa onyttigheter till det. tyvärr så är man glad i mat så man kränger tills man känner hur allting bara tar emot.
Louise fick en massa fina presenter, och utav mig fick hon ett halsband ifrån guldfynd som jag hoppas hon kommer använda, även om det inte riktigt är hennes stil att bära halsband, men det var precis därför jag köpte det till henne, det börjar nämligen bli dax.   .. en extra glad janni blev det idag, kom nämligen in preliminärt på turism & hotell linjen på vipeholm i Lund, som jag är otroligt glad över.
ska lägga mig i sängen nu och plugga samhällseknomi som jag har prov på imorgon, mår genast dåligt över hur kasst det kommer gå. ingenting fastnar när man är trött kan jag säga.    men godnatt och sov gott.

vårdcentralen - skolan - tandläkaren - syntest - kalas

gjorde nyss iordning en bärsmoothie, som jag kan va värd idag tycker jag. vädret är suveränt och allting känns underbart,       var på vårdcentralen imorse med pappsen och gjorde blodprover, som st lars skulle ha.   
gjort nationella i engelska idag också, kändes hyfsat bra,   så snart ska jag göra mig iordning för kalas ikv, men först tandläkaren och sen iväg och göra syntest till traktorkortet :)       hajj och ivaj.

samhällskunskap

suttit och läst lite i samhällsboken nu som jag bara tröttnar mer och mer på.
men imed att provet är på tisdag så känner jag mig tvungen att plugga på det ikväll imed att jag ska på kalas hos favorit Louise imorgon så jag hinner knappt då.       ska iallfall sova nu,  vårdcentralen imorgon, ta blodprov och annat.       sov gott  ♥ 

vill inte mer

jag är så trött på att alltid gråta, alltid må piss.
jag vill inte ha det så här mer, jag vill inte ha ett liv som detta, ta mig härifrån för helvete. :'(

omkring mig kretsas stress

Just nu vill jag bara koppla av och försöka glömma all panik.    har så fruktansvärt mycket att göra nu, plugga på samhällskunskap tills på tisdag då jag har ett rejält prov, även plugga på traktorkortet, fast jag känner dock att traktorkortet får vänta tills jag kommit hem ifrån kreta, allt annat får faktiskt gå före.
packa? åh.. jag känner mig stressad kan jag lungt säga. jag har börjat så smått med packningen, typ två par shorts och fyra linnen, det får jag ta på onsdagkväll =/ i sista minuten.

Dagen har varit ganska lugn annars, Petra kom och klippte oss som sagt, för er som inte vet så är Petra frisörlärare på Polhem skolan i Lund. jätteduktig & trevlig tjej.
Jag klippte enbart topparna, känner för att ha håret långt till sommaren. 

Imorgon dock, har mormor & jag planerat att hon ska hämta mig vid tre på skolan sen sticker vi till Nova och kollar på en klänning på Gina Tricot som jag tror hade blivit bra till skolavslutningen.       efter det blir det tandläkaren.




bär smoothie

gjorde precis iordning en smoothie, med hallon, banan & tropisk juice. smaskens.
var nyss nere om i byn och handlade lite mat med mamma och nu tar jag det chill med laptopen i knät, och högsta volym på jessy - rain.        solen skinner och det känns dags för att gå ut i solen och sola kanske?.     vi hörs.

godmorgon.

ännu en ny dag, och som vanligt vaknade jag av att solen stog rätt in genom fönstret på mig.
blev en svän inom till byn med pappa för att handla frukostbröd sen kom grannarna över på frukost så det var trevligt.      Om nån timme kommer Klipp Petra, så det kommer lite folk hit som ska klippa sig.    
snart en runda ut med harley,

Jessy - rain

ur skön låt.  

image7

ris & vårrullar

precis suttit och krängt vårrullar och ris i soffan framför tvn, mamma gav med sig idag endast för att det var körslaget på tv och för att vi åt helt tokigt sent.         robin raring stack för en stund sedan så nu sitter jag här själv och har extremt roligt,    tråkigt!
ska lägga mig hyfsat tidigt ikväll, måste plugga lite på samhällskunskapsprovet som jag har på tisdag.
Klipp Petra kommer också imorgon, redan vid ett så det blir att stiga upp tidigt imorgon,   sen blir vel hela dagen åt klippning och annat smått.           en påminnelse om att jag åker till kreta på torsdag är aldrig fel!.

en joggingtur i solen

alldeles strax blir det att ta på sig tränningskläder och ge sig ut i solen, jag är riktigt sugen på att springa dels över att jag ätit rent för mycket onyttigt idag, tårta & glass.. känner mig som en uppblåsbar ballong eller något liknande.
jag har sagt några gånger nu att det är slut med sånt men ser lika gott ut varje gång och är himmelskt svårt att undgå.   Varit ute hela dagen också, det är bra janni!  meckat på epan, och bakat den enormt goda tårtan, som det kommer bild på senare ikväll. har inte lust för att lägga in den på datan ännu så det får ta sin tid, men den kommer upp någon gång i dan, lönt att sitta och diskutera om en tårtjävel?       över till annat.

Kreta om 5 dagar    ... Chania/Platanias

trevlig kväll hos gunnarsson

nyss hemkommen från gunnarsson, jättemysig kväll med först hämtmat ifrån skurups pizzeria, så för mig blev det en nyttigarevariant av kebabtallrik nämligen kyckling tallrik!       på det blev det sedan grönsaksdipp och en bra skräckfilm,  något med deeper hette den, jätte bra & fruktansvärt äklig.

tog nyss bort sminket och tagit på mig en längre t-shirt. känner att jag borde lägga mig i sängen och plugga lite på samhällskunskap och även på traktorkortet som jag snart ska skriva upp.

godnatt .

Sophies data

Slutat skolan nu och sitter hemma hos sophie och nördar mig medans hon vilar en stund, måste va ett tecken på att hon vill att jag ska gå hem, hah! alldeles strax faktiskt (a) tänkte måla naglarna röda, eftersom Sophie målade dem igår i rosa färg, vilket inte var riktigt min färg så känner jag mig tvungen att måla om dem i en mer passande färg.      Har tankar på att ringa Josefine och tvinga med henne till solariumet som jag inte varit på nu i över två månader, gud!  och sen är det kreta på tors så jag måste förbereda huden känner jag.

sista lektion är segast

fyblää med mensvärk, jag vfill hem och dricka kaffe och frossa i knäckebröd.
sitter på min sista lektion för idag, ska snart till pyret och ta ut henne sen vidare hem med bussen, och till sophie på kafferepp xp ! hah, fredagwiooooho.. party ikv?  <3

07;00

Jag har egentligen inte tid att sitta här, min buss går om en kvart och jag har varken kläder eller smink på mig.
.. fast känner mig dock tvungen att lämna ett litet spår iaf, skolan idag till tolv sen hem och plugga antar jag.   något annat kul som händer har jag inte planerat ännu!  jag saknar min mormor jättemkt måste jag bara säga.    <3

kanske inte vit, men svart?

denna vita tubklänningen hittade jag på asos.com störtskön.
den ska jag ha,  kanske till skolavslutningen?
    

image6

rosa nagellack

var precis nere om en runda hos gunnarsson, (a) sophie målade mina naglar rosa, helvetes fint.
skolan idag var trög och jättetröttsam, ville bara hem.. visserligen gick jag bara till två idag fast det kändes som ännu längre.    Väl hemma satte jag på mig arbetskläderna och ut i garaget och svetsa på epan, som snart måste bli klar, ska skicka in papper till länsstyrelsen imorgon om körkortstillstånd.

nu ska jag ta och städa undan lite på rummet och så smånningom dra mig till sängs,

.. om någon bara förstod.

nyss hemkommen ifrån mötet på st lars som gick rent åt helvetet. tårarna rasa ner och jag försvann ut ur rummet.
jag mår så jävla dåligt att jag snart inte vill vakna mer.   sanslöst allvarligt!

hur fan kan jag bara ha det så här? , mitt liv är en katastrof och blir aldrig bättre..





JAG ÄLSKAR DIG ROBIN, OCH LEVER ENDAST FÖR DIG <3

one missed call

såg nyss klart filmen jag påbörjade igår, One missed call.  skräckfilm och absolut inget för janni egentligen.      riktigt hemsk faktiskt..     ska dra mig till sängs nu, klockan är halvtio och ja ganska normaltid för mig, hah(a)
sov gott, <3


Tack för en god middag janni! suveränt.

en jättego tacopaj slängde jag ihopa när jag kom hem och bjöd resterande familjemedlemmar på, så nu om nån timme typ ska jag ta en rejäll runda. need it.
nationella proven ( uppsats i engelska ) imorgon, gud vad hemskt! men skönt att få det överstökat.
Farmor hämtar mig sedan efter det och kör mig till stan för ett möte på st lars.

Jag vill få ordning på livet, allting är bara katastrof just nu, "/


fisk - & skratt

fisk - äh jag fattar inget! hahah, ni har den goaste humorn jag vet töser,   lisa - sophie & hanna.
jag har typ bara skrattat idag och fått kramper i magen.
även fått våra elevråds tröjor, ganska najsiga faktiskt (a)     så nu ska jag ha den på mig två ggr i veckan!
Snart bussen hem och sen lite käk & plugg. fy gud vad jag är skoltrött. skönt med kreta om 9 dagar tack -..
faster ringde imorse och bad mig kolla igenom flygkatalogerna om en massa kosmetik och sådant skoj.
så får vel ta och göra det idag och sen ta en vila, vilket behövs efter denna dagen.

börjar bli drygt att vänta.

Gymnasievalet är otroligt jobbigt, jag har ännu inte bestämt mig helt för vad jag vill/ska gå.
Satt och klurade igår på mitt andra omval som jag visserligen redan har bestämt för att göra,  som mitt andraval har jag valt hotell&resturang i ystad, och det får det bara inte bli, Så den 21 april blir det omval och istället blir det Samhälle inr. Personal & beteende.  på infokomp. det låter bättre iaf!

Enligt tidningen igår så ska vi få reda på preliminärt intag idag, men enligt en annan tidning skulle vi fått reda på det förra veckan, det börjar bli drygt att vänta när man kollar det varje dag "/

06:48 -  ska ta på mig kläder och lite smycken sen skolan.  

härlig stämmning

övermätt kan man säga.       grillat är aldrig fel, mamma ringde i förmiddes och drog en ide om att vi skulle grilla kött ikv, naturligtvis höllt jag med, och så blev det.
Skolan gick hyfsat bra, löpning på idrotten, som nästan fick mitt hjärta att stanna, puh "/
När jag väl kom hem såg jag att ett brev från H&M hade kommit, ang mitt paket, så om en kvart eller så ska jag ner och hämta det i byn!   dels en bikini(aa) snart kreta, fyför vad skönt det ska bli -

Ringde vägverket för ett tag sedan, ang traktorkort, så nu är det bara att skicka in massa papper till länsstyrelsen, sen kurs (y) fixar sig.        jag älskar och saknar min robin väldans mycket.

världens tröttaste

Idag är jag verkligen världens tröttaste "/     klockan var ställd på 06:10 men fyfan. det fick ble 06:20 istället(A)
Förutom ett nationellt prov idag så ser dagen ut som alla andra, slutar vid tre, och då ska janni hem och koppla av. fy sjutton!  måste kila nu, vi hörs!

jävla skit håla.

Nyss duschat,  snackar runder med en massa, och får höra från en massa vänner att jag ska bli inlagd och att där är en viss som spridit det, jag vet vem, och dels sa jag de till personen i förtroende, men det visa sig att det gick tydligen inte. men det är ju bra, då vet man att man inte kan dra en längre konversation med henne/honom.
trist när det ska bli så =/       det är inget som är så jävla roligt, inget jag ser framemot!

Ett städat och fräsht rum

Nu har jag äntligen städat klart rummet som endast tagit mig 1 ½ timme. Känns otroligt bra!

Dagen annars har jag faktiskt spenderat hos familjen gunnarsson, undra på varför jag är där så ofta, så är det så att jag känt dom hela livet och känner mig som hemma där.  så där har jag, louise, magnus & åsa rasat deras ena STORA träd, och sedan plockat en massa träd, till majbålet uppe på södergård. tyvärr får jag förmodligen inte vara med och fira majbålet, för det är den natten när jag & syster kommer hem ifrån kreta! we have to see.
Till det blev det grillad korv och mys i solen(a)     .

Ännu en promenad med harley blir det nu!    

11 dagar kvar.

Kreta/platanias/chania kusten .



image3image4

solen skinner

mitt ostädade rum ser ut att behöva en rejäl städning! puh.

igår var jag hemma med syster och robin! blev middag & gottis till film på kvällen, för att mamma och pappa var på fest.  vaknade upp imorse av att det var extremt kallt i rummet, även om elementet mitt stog på högsta ;/

Nu är det endast 11 dagar kvar till kreta-resan!, ska bli uber skönt att komma bort lite.

Nuu, en promenad med harley i det fina vädret (A)

tubklänning

bestämt mig för kläder på skolavslutningen, det blir en tupklänning förhoppningsvis.
Min kära mormor är dock otroligt duktig på att sy, och brukar sy bröllopsklänningar osv, så hon ska få äran att designa och sy en sådan till mig.  vilken färg på vita mig?


image2

jag saknar dig

allting känns bara så fel, gråter & gråter.
vad är fel?       jag känner mig ensam och förnedrad och extremt onöjd.

jag ska sova nu och försöka komma på andra tankar, godnatt.

städat racebussen

skola idag fram till halv tolv, sen bussen hem till Louise, där bakade vi kladdkaka och myste framför filmen, "Monster till svärmor",     ingen favorit film precis men den gick ann.
Kom nyss in från en kall ute dag kan man säga, vatt ute med harley en lång stund, sen även städat racebussen som snart ska ut på race. fin är den nu kan ni tro!
Ikväll blir det nog resturang med familjen antar jag, annars får jag se.
robin älskling ska på fest och sviker mig ikv ;(, hm hah! nej jag ville faktiskt inte med, känns dumt när jag inte känner en jävel där, aja. hoppas du får det skoj ikv.

hörs senare <3

mycket på en gång.

Gott  folk!

hemma i hemmestorp igen!,


Idag;

Vaknade upp hos moster idag. otroligt sällan jag är där så det var verkligen jättekul. käka frukost, övade samt lite på svenskprovet, och sen till Laurenti kliniken i stan för att kolla min snarkning :$, visar sig att jag har kraftig kvalsterallergi. dvs små kryp som äter hudrester från sängkläderna! låter hemskt.
Bussen hem till veberöd, där pappsen hämtade mig och körde mig till skolan.
NU sitter jag här och egentligen väntar på robin, men han ringde nyss och sa att han inte kom förän 7, så får vänta ett tag till.    mat snart, tack och adjö.



Igår;

blev först frukost med pappa, hos gunnarsson. jättemysigt med er.
vidare hem och tog bussen till Lund för att träffa mamma på hennes jobb, för att sedan åka vidare till st lars.
Det gick vel som väntat där, tårar&tankar.   min psykolog har även skickat en remiss till dagvården på st lars, vilket menas med att jag ska hoppa av skolan efter att nationella proven är över, 6 maj! där efter kommer jag vara på st lars, för att lära mig äta rätt och inte må så här dåligt som jag mår.

efter st lars mötet, körde mamma mig till nova, där möte jag Andre raring <3 vi gick runt i affärer och snacka skit.
blev bussen till stan och sen en kebab till mig, och nån jäkla parrots energikaka till andre.
hemma hos moster vid 7 sen klädde jag på mig tränningskläder och joggade en runda i stan, fysatan vad mysigt, men pinnsamt.. alla var extremt fintklädda i stan en onsdagskväll, med en massa musik, och där kommer jag med svettiga tränningskläder, fräsht janni!
Väl åter hemma hos moster kom min kusin på besök, efterlängtade kusin cenny <3
hängde med han hem till hans lägenhet och cheka där, fint som tusan.
vid tio begav jag mig hem i mörkret på cykel, läskigtläskigt. 
GODNATT vid 23.00

magbesvär

klockan är ställd på 06;40 men tänker jag efter så var det nog helsjukt imed  att jag klarar inte av att göra mig iordning på så kort tid. aja! vaknade tidigare än det kan jag säga, klockan sex mådde jag röv, det kändes som hela magen skulle sprängas, ja.och jag!
det blir en hemma dag, idag har jag bestämt mig för, visserligen hoppas jag att det går över.
ska ta bussen in till Lund vid 1 och sen vidare till st lars för att träffa min psykiater.

dagen kommer bara rinna iväg, fan va tråkigt.   ett avsnitt beverly hills nu hade inte varit fel, vi hörs !

inlägget försvann

fan va surt, satt precis här och skrev en jäkla massa ointressant delvis men fan vad det tog tid, och nu när jag skulle spara mitt inlägg så visst fan blev det fel, och det stod att jag inte var inloggad, men ta skiten i röven. jag fick rövpanik!
ska jag va ärlig så pallar jag inte skriva det, vi tar det en annan dag. hah! shööösst?
beverly hills nu <3

JAG ÄLSKAR DIG ROBIN

image1


Ny blogg, Ny design?

Raderade nyss min gamla blogg, den blev uttjatad och bara en massa ointressant snack, så jag valde att dra igång en ny. känns iaf bättre haha, av vilken anledning? jaj, anyway!
sitter och filurar med design och färg, och med rätt ord så går det rent åt helvete dåligt.
hur gör jag?,

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0